Гласувахте ли ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Гласувахте ли?

Да
108
52%
Не
98
48%

Общо гласове: 206
Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Гласувахте ли ?

Мнениеот FaTDoG » Вто 09 юни 2009 9:24

Щото са много качествени за тва сме на тва дередже, нали. Ако щете ме плуйте ама правилно некачествена стока. Дойде някой нов и пенсионерите готови на опашките. И си спомням думите на един: " Ама колко хубаво си ни беше по комунистическо време. И пари за море имаше, и за мляко и за хляб имаше." Е*ем ти и изборите и депутатите. Никой няма да направи нищо за тая "държава", за това всеки сам за себе си се оправя. А на тия дето са гласували, ще им кажа и ви казвам: Глас в пустинята сте, ама като си вярвате, гласувайте и после пак мрънкайте, то си ви е право.

dobrin написа:Мда, и като не го направи и не влезе сам той в затвора, какво ще направиш?
Ще отидеш да си изтеглиш гласа ли? То да не е депозит?

А като гласувате и нищо не стане и турчлята си парвят пак далаверите и въртят държавата ти какво правиш? Отиваш и си взимаш гласа ли?

Потребителски аватар
StefanDragnev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StefanDragnev » Вто 09 юни 2009 9:29

Ама за какво я въртят турчелята, бе колега ...
Щото идват 10 рейса хора да гласуват. Нашият глас е глас в пустиня, а техния се зачита така ли ..

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Вто 09 юни 2009 9:31

ако не искате да ви слухтят телефоните и интернет комуникациите без съдебна санкция,
ако не искате да бият протестиращи деца и младежи,
а (МаджоВикаРумен) да охранява Маджо по-добре и от президента на САЩ ,
ако не искате в арестите на МВР да умира по един човек месечно,
ако не искате МВР да убива при “задържане” и след това да няма виновни,
ако не искате убийците (на студента в Париж) да се разхождат все още на свобода .
Списъка е безкраен.

Гласувайте против !

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Вто 09 юни 2009 9:32

StefanDragnev написа:Ама за какво я въртят турчелята, бе колега ...
Щото идват 10 рейса хора да гласуват. Нашият глас е глас в пустиня, а техния се зачита така ли ..

Написах го преди малко, тия са вече в управленските групи и оттам няма да ги махнете, ако ще и 4 милиона да гласуват. Знам, че такива мнения като мойто са трън в очите на повечето, но всеки има право на мнение, нали, дори и грешно за вас. И пак по темата, не, не съм гласувал и няма да гласувам скоро. Повече няма какво да пиша по темата, лека нощ ;)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 09 юни 2009 9:36

jordanpar написа:...колкото е по-голям броя на реално отишлите да гласуват,толкова възможностите за спекулации намалят.
Който няма желание да гласува или просто няма за кого бих го призовал да отиде и да пусне две различни бЮлетини заедно.По-добре голям брой недействителни гласове отколкото голям брой негласували. Разберете че политиците имат голям интерес изборната активност да е ниска. Така с по-малко организирани гласове печелят повече места.
За всички които се оплакват че политиците ни били маскари и сядали на една маса-първият проблем е че сме българи,всички останали проблеми са взаимосвързани с първия.
Гласувах.
Удебелил съм причината за това в мнението на колегата.
Много е прав!
Замислете се и гласувайте, ако не знаете за кого или не искате - гласувайте с невалидна бюлетина.
в момента под 2 милиона души определят бъдещето на останалите 6 ...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 09 юни 2009 9:36

пак ще помоля без агитации
чиста статистика

Потребителски аватар
dancho_kolev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dancho_kolev » Вто 09 юни 2009 9:54

Гласувах и винаги гласувам!Призовавам всички да гласуват !!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Вто 09 юни 2009 9:55

Ето как стоят нещата за мен и моля да се разтълкуват правилно. Това не е агитация а лично впечатление.

БСП - Не може и дума да става да гласувам за тях. Не съм поддръжник на левите идеи и още повече на изкривеното им прилагане.
Костов и останалите сини - Добре помня какви ги натвориха. Не бих си дал гласа за да се повтори близкото минало.
НДСВ - 800 дни ни/ме оправяха. Стига ми... още ме боли задника.
ДПС - Тук просто няма какво да коментирам. Етническа партия, автобуси, купуване/продаване на гласове... Твърдо НЕ!
Атака - Дори и да симпатизирам на някои техни виждания и идеи тези хора за мен не са политици. В парламента биха били повече опасни от колкото полезни.
ГЕРБ - Тук нещата пък са абсолютна руска ролетка.
Други - Знайни и незнайни партийки и формирования без кадърни кадри и никакъв опит. Мисля, че няма какво да коментираме.

Та така приятели. Не виждам смисъл. Не виждам алтернатива. Както някой преди каза "Същите лайна, но с различен цвят". За мен нещата са ясни в една единствена посока. Бавно но сигурно си подковавам коня да си бия камшика и повече никога да не се върна тук.
За да започнат нещата да се оправят в България трябва да се сменят поколения. За жалост аз имам само един живот и искам да го изживея като бял човек!
Много по-лесно е да сменя кръчмата от колкото да се бъхтя да сменя персонала на сегашната и да се надявам на изпрани покривки и добро обслужване. Просто нямам време да се боря с вятърни мелници.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 09 юни 2009 10:10

Супер, последния да дръпне шалтера :wink:
Поне накрая ще останат само хора, които са роднини на политиците, та всички ще са доволни.
Ама пък тогава ще се избият кой откраднал повече - мани не е работа.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 09 юни 2009 10:14

ми не гласувах :(
отидох, ма не бех на кеф, и не исках да си оставя ЛК при тях

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Вто 09 юни 2009 10:15

dobrin написа:Супер, последния да дръпне шалтера :wink:
Поне накрая ще останат само хора, които са роднини на политиците, та всички ще са доволни.
Ама пък тогава ще се избият кой откраднал повече - мани не е работа.

Е какво? Да взема да остана та да ни е гадно ама поне да сме си заедно?
Ми не мерси. Палим джапанките, а след мене потоп да става. Сори ама друга опция наистина не виждам... :cry:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 09 юни 2009 10:18

То е ясно че винаги е старата песен на нов глас на всички избори до сега е било така. И да гласуваме и да не гласуваме всичките пръцкат в едно гърне или както е казал народа "гарванът на гарван око не вади".
В заключение ще кажа:
Последният българин който напусне България да вземе знамето :patriot

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 09 юни 2009 10:19

bobo7 написа:ми не гласувах :(
отидох, ма не бех на кеф, и не исках да си оставя ЛК при тях

Те по закон нямат право да ти задържат Л.К. само полицията има това право :idea:

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Вто 09 юни 2009 10:20

Е не може така песимистично да се реагира.Точно на бездушието и апатията в масата народ се радват хората с белите якички.Мислене на база на овчия принцип винаги е било на почит в БГ,просто защото така им отърва на ´´елита´´.
В тая голяма държавна фирма,наречена България тепърва ще има най-много за източване,на всички власт-имащи и натискащи се да имат им е ясно това,както е ясно и че парите нямат цвят и аромат.От ЕвросъЮза се очакват общо около 6.5 милиарда евро,а досега са отпуснати /друг е въпроса дали са усвоени/ около 800 милиона.Сами извадете от едното число другото и ще ви стане ясно защо е цялото това натискане за столчетата в оная сграда където обединението правело сумата /пардон,силата/.
Но негласуването и заминаването за постоянно в чужбина не е решение.Все пак след нас ще останат и други,не всеки има възможност да замине и да не се върне,но всеки има възможност да се опита поне да промени нещо.
В крайна сметка дори гласуване на принципа--по-добре по-малкото зло,пак е добре дошло.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 09 юни 2009 10:24

groznika ти и всички останали, които смятат, че няма за кого да гласуват

за 10 път казвам - пусни невалидна бюлетина, но я пусни - Гласувай!!!

не оставяйте непуснатите ви гласове да ги разпредят други .......

Върни се в “ОФФ-Топик - други”