One написа:Върнахме България на Българите !!!!!!!
Честито !!!!!!!!!!!!
Огромно благодаря на всички , които не останаха мъртви души и излязоха и гласуваха без значение за кого !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Честито на печалившите
One написа:Върнахме България на Българите !!!!!!!
Честито !!!!!!!!!!!!
Огромно благодаря на всички , които не останаха мъртви души и излязоха и гласуваха без значение за кого !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ChimeyJimmey написа:Гласувахме.
И какво от това?
За пореден път българският народец доказа, че нищо не е научил, а и няма шанс някога да се поучи от нещо...
Аз казах. Хау!
One написа:ChimeyJimmey написа:Гласувахме.
И какво от това?
За пореден път българският народец доказа, че нищо не е научил, а и няма шанс някога да се поучи от нещо...
Аз казах. Хау!
след като са ясни разултатите очаквам да си върнеш думите назад - защото Българския народ показа, че не му е безразлично какво не се случва !!!
bobo7 написа:
One, ,а да ми разсясниш? кой спечели от тея избори и какво?
аз нещо немога да се съглася с теб за ББ , ама да го оставим да видим какво ще направиOne написа:най-малкото е, че няма да се превърнем в турска провинция !!!
от тук насетне искренно се надявам на коренна промяна в държавата, и да не станем свидетели как за пореден път надеждата ма милиони хора ще бъде използвана само за личната изгода на партийните върхушки !!!
Мисля, че ББ има волята и потенциала да го направи - в София го доказа
(кой каквото ще да говори, нещата се случват - не с магическа пръчка, но се случват и то въпреки, че държавата в лицето на станишев и доган бяха срещу София)
bobo7 написа: аз нещо немога да се съглася с теб за ББ , ама да го оставим да видим какво ще направи
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта