А сега мисля да обърна листа!
Всеки, който може ДА ДОКАЖЕ своето твърдение е добре дошъл. Искам обосновани твърдения, подплатени с доказателства. Такива аз самият имам и ще покажа е защита на моите твърдения.
Кариера в LR(Health & Beauty Systems)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Re: Кариера в LR(Health & Beauty Systems)
testcho написа:Когато някой е станал с четирибуквието нагоре, да не си го изкарва на другите, Ljubon. Както казах, никой за нищо не убеждавам. Щом не ти е интересно, свободен си да не идваш.
Или те е страх, че ще се окажа с ново VW Polo модел 2010 г.?
Както казах, разсейвам заблуди, нищо повече.
Стига с тези Полота,Мерцедеси и Поршета,това е супер тъпо.Добре разсей ми тази заблуда - защо правиш тази среща и какво мислиш че ще постигнеш ? Мислиш че като дойдеш с това Поло (което междудругото е лишено от всякакви екстри) всички ще кажат ооо искаме и ние. И в тази тема има доста истина, просто ти искаш да я кажеш с други думи

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ей, честно казано ме обиждаш, като си мислиш че можеш дори да ме привлечеш с това.
Мисля не само мен.
Мой добър стар другар ме викна да ми пълни главата с такива глупости. Оттогава не сме се виждали.
Окажи се с новото поло, даже мини по нагоре и се качи на мерцедес и си обирай крушите.
Това тук е авто форум и се чудя защо още някой не те е забърсал.
Принципно се взимат крайни мерки за подобни теми.
Мисля не само мен.
Мой добър стар другар ме викна да ми пълни главата с такива глупости. Оттогава не сме се виждали.
Окажи се с новото поло, даже мини по нагоре и се качи на мерцедес и си обирай крушите.
Това тук е авто форум и се чудя защо още някой не те е забърсал.
Принципно се взимат крайни мерки за подобни теми.
vasstop написа:"Никога не е късно да станеш за резил"Petrolhead написа:моля господа админи, изхвърлете тоя мошеник от форума.
Нека си пише.
Нещо ми приличана двоен стандарт
За къде къде по-малко се затварят теми
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
testcho написа:Или те е страх, че ще се окажа с ново VW Polo модел 2010 г.?
Колега, няма човек тук във форума, който да го е "страх" когато някой друг си купи/му подарят/се окаже със стар/нов/лизингов автомобил...Според мен не беше уместно това изречение, според мен пикалото и същността на човек не са в права пропорционалност в зависимост от годината на личния му автомобил, ако е личен де...

Милослав, чукча писател, не читател. Ако беше прочел по-напред постовете ми, щеше да видиш, че никъде никого в нищо не убеждавам. До кога ще чета идиотски постове: "мен не можеш да ме убедиш, мен не можеш да ме привлечеш"? Е аз и не искам! 
Искам просто да разсея заблудите, които целенасочено правите (някои от вас) за нещо, което не познавате.

Искам просто да разсея заблудите, които целенасочено правите (някои от вас) за нещо, което не познавате.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За кое се заблуждавам, Иво?
Сигурен съм, че продуктите са ви номер едно - едва ли биха ти дали да събираш група с нещо, което се пуска на пазара.
Знам и за немските ви фабрики, знам и за почивките по корабите.
Тук форум, не за чукчи. Тук хора - умни, повечето възпитани.
Сигурен съм, че продуктите са ви номер едно - едва ли биха ти дали да събираш група с нещо, което се пуска на пазара.
Знам и за немските ви фабрики, знам и за почивките по корабите.
Тук форум, не за чукчи. Тук хора - умни, повечето възпитани.
Ха сега - продукти. Какво се опитваш да ми предлагаш, Мирослав? Бъди сигурен, "мен няма да можеш да ме привлечеш"! 

- KRASUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
testcho, като виждаш, че няма никакъв интерес към LR и към теб, защо продължаваш да нахалстваш и да дразниш хората? Карай си рекламното Поло и зарибявай други - не тука!
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
testcho написа:Ха сега - продукти. Какво се опитваш да ми предлагаш, Мирослав? Бъди сигурен, "мен няма да можеш да ме привлечеш"!
И все пак ще ми отговориш ли на въпроса ? неискаш или неможеш

KRASUGATA, нямам желание да се дразниш повече. Най-бърз лек - просто смени темата.
lou, кой беше въпроса, би ли повторил? Благодаря!
lou, кой беше въпроса, би ли повторил? Благодаря!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как бе, тоя голям форум той го вижда като нова мрежа и възможност за Мерцедес, а после- във форума на Мерцедес 

eddyman, не позна съвсем. Мислех да "скоча" директно от Поло на Порше.
KRASUGATA написа:testcho, като виждаш, че няма никакъв интерес към LR и към теб, защо продължаваш да нахалстваш и да дразниш хората? Карай си рекламното Поло и зарибявай други - не тука!
Ако спрете да си говорите с него,няма да пише нищо повече.Засега като гледам интерес има,поне към него.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Мрежовия маркетинг по принцип си е малоумна концепция, подходяща е за специфичен тип хора, които няма да коментирам в момента. Разчита на неграмотността на хората, на неудобството им да кажат НЕ, на нахалството на амбициозни продавачи - все неща, които никак не ми допадат.
п.п. "Богат татко, беден татко" е писана като от второкласник за първолаци, просто да си знаеш.
п.п. "Богат татко, беден татко" е писана като от второкласник за първолаци, просто да си знаеш.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”