Сьвет за голф 4

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: Сьвет за голф 4

Мнениеот joromnt » Чет 26 ное 2009 22:00

Колеги, да пием по бира а :beer И да успокойм топката малко? "Темата е съвет за Г4" а не "Глобални проблеми на автомобилите" :обичам ви

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Чет 26 ное 2009 22:05

joromnt написа:Колеги, да пием по бира а :beer И да успокойм топката малко? "Темата е съвет за Г4" а не "Глобални проблеми на автомобилите" :обичам ви
:beer :обичам ви

Потребителски аватар
StefanDragnev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StefanDragnev » Чет 26 ное 2009 22:22

Какво още му спорите толкова..... Коя кола била по-добра ... дали френска, дали немска, или пък италианска, дали да е дизел, дали да е бензин.
То много е сложно да си прецениш какво търсиш... много е сложно да прецениш по-колко км горе долу ще навърташ на година.
Едно примерче .... намираме две читави голф 4ки, бензин и дизел. Бензинката е на цена от 7000лв. , а дизелът е 10 000лв. От тук нататък сме ние ... трябва да си преценим дали тези 3 000 лв отгоре ще мога да ги икономисам като минавам по 10 000км на година като ми дава разлика 2л/100км.
Друг е въпроса за комфорта. За голф 4 трябва да се премериш със скърцането например. Има и още колкото искаш примери.
Сам човек трябва да си прецени какво желае .... дали да прави компромиси и дали тези компромиси ще си струват.
Май е време тази тема да се заключва ... :012:

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Чет 26 ное 2009 22:24

Всичко e компромиси...
....и новата кола и тя е компромис. :wink:

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Чет 26 ное 2009 22:36

Ludiq написа:Всичко e компромиси...
....и новата кола и тя е компромис. :wink:
абсолютно прав :да:

Потребителски аватар
botor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот botor » Пет 27 ное 2009 7:20

седмица стаж с новата голфка 4-смених термодатчика че на таблото стрелката танцуваше-35 лева.сега заспа на 90гр. сам си разглобих таблото след като прочетох тука.беше се изчекнало някакво пластмасово краче под бутончето за нулиране на километража-лекувах го с капчица.напълнил съм догоре резервоара и го засичам сега колко ще ми направи в града.наистина си има скрибуцане и похлопване на някои пласмаски но мисля че може някои да се преборят.иначе съм много доволен от двигателчето и возийката,а най вече от спирачките :D относно дизелите и аз обичам икономията но не понасям да ми и толкова шумно и тракащо (лично мнение) две приятелчета с пасати 1.9 и те ремонтираха турбини.газта в момента мисля че леееко надделява над нафтата като икономия.но пък и от заплата милионер не се става :D поздрави на всички и безаварийно каране,защото мисля че това е най-важно: да стигнеш жив и здрав на морето или планината и да си хапваш и сръбваш ...и така до 100 години :да:

idiom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот idiom » Пет 27 ное 2009 17:11

Здравейте колеги, от седмица и аз съм от вашата гилдия. Купих Г4 1999г.; бензин/газ;1,6 101к.с.
Някои от коментарите във форума направо ме уплашиха, но се надявам да не се отнасят за моя голф.
Първите ми впечатления са отлични, но трябва да отбележа че слизам от опел астра!!!
Надявам се десетте години и повечкото километри да не са се отразили чак толкова зле на моя голф!
Поздрави на всички! Чао!

Потребителски аватар
ivdims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivdims » Пет 27 ное 2009 17:39

поздрави на всички и безаварийно каране,защото мисля че това е най-важно: да стигнеш жив и здрав на морето или планината и да си хапваш и сръбваш ...и така до 100 години :да:

А така ве нека да има повече позитивизъм в тоя форум че се за проблеми става въпрос да сме живи и здрави другото е пари, а парите се искарват. :beer :kissy: :applause:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”