не си прав
каква халфова линия имаха само - железни бяха
за втория жълт на бардон да при фаула нямаше нарушение реално!
но при първия фаул след първият жълт когато му стъпи на глезена на един от шалке
съдият спести жълт за бардон
откъде дошло там отишло
бардон не беше на себе си играеше грубои и тъпо...
ЛЕВСКИ в УЕФА
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bomini
еми ок правете си синхрона в люпенето на семки и толкова, само че точно тея гамени бяха оня ден на мача с Пирин и на още много други такива мачове . Да запитам каде бяхте вие каде ааа и защо след 1:3 си трагвахте ааа? Ето това е тъпия български манталитет. По добре гамен отколкото посредствен "фен " !!!! защото ми писна да ходат на стадиона хора дето 1 песен незнаят и само когато мача е с някои голям отбор . Точно зарди текива хора в б сектор липсваха много от истинските левскари. И ако целта беше люпенето на семки МОЛЯ ВИ СТОИТЕ СИ ПО КЪЩИТЕ!!! е няма да имате синхрон ама ще съберете комшите и ще го постигнете !!!
еми ок правете си синхрона в люпенето на семки и толкова, само че точно тея гамени бяха оня ден на мача с Пирин и на още много други такива мачове . Да запитам каде бяхте вие каде ааа и защо след 1:3 си трагвахте ааа? Ето това е тъпия български манталитет. По добре гамен отколкото посредствен "фен " !!!! защото ми писна да ходат на стадиона хора дето 1 песен незнаят и само когато мача е с някои голям отбор . Точно зарди текива хора в б сектор липсваха много от истинските левскари. И ако целта беше люпенето на семки МОЛЯ ВИ СТОИТЕ СИ ПО КЪЩИТЕ!!! е няма да имате синхрон ама ще съберете комшите и ще го постигнете !!!
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
това не е само при левски споко
въпроса е че аз лично например невиждам смисъл да ходя на мач от това тъпо малоумно корумпирано първенство
какво да гледам? уреден мач и да потичкват като прасенца пред коледа...
а на тия мачове все човек си вика ех дано да стане нещо... чудо...
имай предвид че все пак ходят и възрастни хора и жени и деца
неможе всички да са "ултраси"....
а специално за вашата агитка... какво да ходи човек там то най-много да го набият... ама това друга тема...
въпроса е че аз лично например невиждам смисъл да ходя на мач от това тъпо малоумно корумпирано първенство
какво да гледам? уреден мач и да потичкват като прасенца пред коледа...
а на тия мачове все човек си вика ех дано да стане нещо... чудо...
имай предвид че все пак ходят и възрастни хора и жени и деца
неможе всички да са "ултраси"....
а специално за вашата агитка... какво да ходи човек там то най-много да го набият... ама това друга тема...
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
bluefen написа:...
Аз лично бях в сектор Г и да си тръгват хора при 1:3 не видях... Това, че някой си е довел гаджето на стадиона и тя му е писнала, че не й се гледа и са си тръгнали е въпрос на недомисляне... Но никога не мога да се съглася с расистки обиди, които ако си средноинтелигентен човек, трябва да си прочел поне една статия за отношението на ФИФА и УЕФА точно към тези "изблици на страст" Аз не разбирам фенщината, която те кара да обиждаш другия отбор..., викай за своя!(Няма да зачеквам и скандирания относно ЦСКА на мачове "от Европа")
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bomini написа:bluefen написа:... по добре 5000 истински от колкото цял стадион псевдо
По-добре псевдо, отколкото гамени крякащи расистки обиди... Сега ще видим истинското чудо, като ни накажат едно хубаво... Бях свидетел, как първото нещо, което направиха някои "фенове", след като диктора УМОЛИ всички да се въздържат от расистки изблици, бе да почнат да грухтят, като маймуни - СЕЛЯНИЯ!
За съжаление си прав. На нас ни се размина при случая със Сисе само благодарение на фена, който засне средния пръст, размахан към агитката. Но на вас едва ли. При положение, че съдията отиде специално при четвъртия и му каза нещо, а после отиде да успокоява (или не знам там какво му е говорил) Асамоа при т.нар. "monkey chants". А УЕФА наказва жестоко такива случаи.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе мързеше ме да прочета цялата тема, но искам да поздравя Левскарите, че играха много добре, докато съдията не ги поряза. За съжаление тоя резултат е доста негативен, и едва ли ще се случи чудо там, още повече при начина на игра на немците - на контраатаки. И все пак - Левски се представиха много добре, и ако не беше съдията, можеха и да бият. Евала, и се надявам, че догодина и ЦСКА, и Левски ще се представят още по-добре!
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:bomini
Пич, що си мислиш, че като знаеш и пееш всички песни си по- голям фен от някои, които не го правят. Аз знам всяка една песен на агитката на ЦСКА и от 6-7 години почти не съм изпускал домакински мач, но това не ми пречи да не участвам, когато в мач примерно с Ливърпул, няква групичка олигофрени почне да грухти срещу футболистите или пък да пее "к*р за уефски".
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
защо ли ? много просто когао ЛЕВСКИ падаше аз бях на стадиона,когато ЛЕВСКИ неиграеше добре аз пак бях там, когато сички ругаеха ЛЕВСКИ аз не го правех и познаи пак бях на стадиона. Ето за това !!! А не само когато ЛЕВСКИ бие сички да са там. Така е лесно но това не любов към отбора. Гледам си моя отбор , негледам чуждия, негледам нито цска нито никои друг, за разлика от много други. Е признавам си като сме надиграни, но искам както аз си признавам и от отсрешната страна да го правят . А за расизнам какво да кажа ........................ има го навсякаде по света. Но това е отклонение от моита тема. Нямам против да си водиш жена дете или които да е там но го заведи не в агитка, има и други сектори. Все още не съм видял никои набит в б сектор, а хода от 8 години. Неискам да обиждам никои, но не се правете на страхотните фенове само когато всичко върви. 15 мин след края на мача останахме тези които обичаме отбора неспряхме да пееме и като излезнахме навънка беше гробна тишина сичко мълчеше........................може би е срамно да пееш за любимия отбор ? незнам много дълго стана но се пала на тази тема !!! до 2-ри и нека по добрия да победи (надявам се да е мо любим отбор)
п.с а да пеехме 'идва ред на цска и отново 7:2' по простата причина че наистина идва ред на цска
даа ли ще е този или друг резултат ......................еми да из4акаме неделята
п.с а да пеехме 'идва ред на цска и отново 7:2' по простата причина че наистина идва ред на цска

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dready
- Автомобил:
- Двигател:

Мога да каза само едно.
ДАНО ИМА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ ,КАТО ТЕБ.Защото съм сигурен ,че ако всички разсъждаваха ,като теб всички мачове щяха да се играят на пълни трибуни.Ако футболистите също мислят като теб съм сигурен ,че и футбола ще е на друго ниво.И накрая само да допълня относно съдиите

Как винаги ние сме виновни ,не искам да защитаван никой ,но всеки казва съдията пре...л мача.Никой не гледа ,че при 1:0 повтаря П.С.У. от линията на пенала.Никой не вижда ,че можеха д аго изгонят Бардон 15 мин порано.Има грешки лошото е когато са умишлени.Не искам да казвам ,че всички съдии са перфектни ,че няма корупция ,но само тук има такова отношение

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОК, аз пък бях на мачовете на ЦСКА преди 4-5 години, когато ходеха по 300 души и когато на един мач някви играха белот на трибуните и когато ни бъзикаха че се познаваме поименно. Но това не ме прави по- голям фен от всеки друг на стадиона.
И нещо друго по твоето мнение - казваш да си водят жените и децата по другите сектори. Ами представи си мач Ливърпул - ЦСКА примерно. Човек иска да отиде на стадиона с жена си и двете си деца. За да отиде в сектор В му трябват 120 лв. Е, може ли всеки да си позволи да ги даде тия пари за един мач?
Иначе уважавам отдадеността ти към отбора, макар тя да е към "вечния враг". Поздрави.
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това е шибаната политика на фк цска без да се обиждаш но в това отношение са много зле нещата при вас по простата причина че аз немога да си обесна защо искаш дапечелиш от хората които те подкрепят . До сега в таз годишните турнири левски обявява прелични цени за Бг стандартите. Но има там една личност шеф на фенклуба ви лично за мен много противна (не че златин тепсиев е по добър) дего говореше за настоящото дерби така г-сектор + 3000 А+3000 места от В на цена 3 лв друго си4ко на цена 60лв извиняваи ама ако толков аго е страх еми да неходиме ние цитирам "говедата от Пудуене" сажаляв ама такъв нетрябва да е шеф на фенклуба ви.
Последна промяна от bluefen на Пет 31 мар 2006 18:21, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”