От тук насетне не ми се коментира

Калоян Кирилов написа:Цветанов: Катаджиите да забравят въпроса „К’во пра’им сега”
vovo6808 написа:Калоян Кирилов написа:Цветанов: Катаджиите да забравят въпроса „К’во пра’им сега”
Това най вече трябва да важи за полицаите във София защото като видят автомобил със регистрация от провинцията все едно виждат Дядо коледа.Почти всеки път когато минавам с тира по околовръсния ме спират и се заяждат за какво ли не.Естествено и ме питат сега кво ще правим.
Ivailo написа:vovo6808 написа:Калоян Кирилов написа:Цветанов: Катаджиите да забравят въпроса „К’во пра’им сега”
Това най вече трябва да важи за полицаите във София защото като видят автомобил със регистрация от провинцията все едно виждат Дядо коледа.Почти всеки път когато минавам с тира по околовръсния ме спират и се заяждат за какво ли не.Естествено и ме питат сега кво ще правим.
Оооо да, аз понеже 6 години карам гоуфа си с ВН регистрация в СОФИЯ ти казвам, че на ден по 8 пъти ме спират, гоуфа го разколачват на съставни части, а мен ми правят обиск и на дебелото червоГовориш пълни глупости, които си чул в кръчмата!
Само като пример ще ти дам - точно 1 година стана, откак карам без преглед (нямам време да отида, преди да сте ми наскачали - накладките смених преди 2 месеца). Щом още не съм го направил трябва да ти светне дали са ме спрели от тогава.
Относно автомобилите със специален режим на движение - те са такива само когато пуснат бурканите/сирените. До тогава са със същите права и задължения като аз с моя гоуф.
Това срещу градския policevidin.
Към другите - абсолютно грешно е да слагате всички под общ знаменател. Пример в момента е точно градския, личи си по думие му, че си обича работата и е съвестен. Ама не, понеже оня ден съм карал с 200 и ме е спрял Пешо Фишо и ме е ощавил 50 лв, сега ще ревна по форумите.
Ако си карате в ограничението, ако всичко ви е изрядно по автомобила дори и да ви спре за случайна проверка, няма да ви причини нищо друго освен 5 минути закъснение.
Към мен в 90% от случаите служителите на реда са се държали съвсем адекватно, говорили са ми на "вие", представяли са се и т.н.
Сами се замислете кои мрънкат
Golf_Blade написа:...
ktamen написа:... В масовия случай се чудят за какво да се заядат за да иСкарат някой леФ
pepi_iliev написа:Така като започнете да ми се обяснявате как в София спират коли само от други населени места сте ми много смешни. Нали и извън София е същото - видят ли кола със софийски номер веднага скачат да я спират. Все едно виждат Господ...
dnn написа:имам ли право да снимам полицаите или обществен ред докато ме проверят и имам ли право да му покажа документите но да не му ги предоставям
maxpayne написа:dnn написа:имам ли право да снимам полицаите или обществен ред докато ме проверят и имам ли право да му покажа документите но да не му ги предоставям
Имаш право да снимаш полицаите ако са на обществено място и извършват своите служебни задължения. Респективно полицаят няма законово право да иска да изтриеш снимките.
Нямаш право да откажеш предоставянето на документите.
Къде го пише това? Ако наистина е така, то защо ги плащаме?policevidin написа:... документите не са на ли4на собственост, те са собственост на Република България и са прдоставени за ползване и съхранение...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта