Тениски
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stan4o_mc написа:Относно тези в teniski.bе - имам една бройка от тях и съм недоволен. Цвета на щампата не е сив, като на снимката, а е като с брокат - блести, лъщи...
Колега доколкото знам така ги представят в сайта им, но ти сам си избираш какъв цвят да е щампата. Ако не посочиш ти я правят така както са я представили... аз си поръчах щампата да е Бяла.... Много сме доволни ..дори трябва да си поръчам още

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Ето ги моите две тениски, който имам към момента:
отпред
отзад
Дясната ми е подарък за рождения ден и е преживяла доста изпирания, доволен съм от качеството. Лявата е от teniski.eu 8 лв. и тепърва ще видя как е, иначе говорих с момчето за тениска по мой дизайн, мисля да си правя една с огромен знак VW колкото целия гръб, а отпред надписче TDI...
отпред
отзад
Дясната ми е подарък за рождения ден и е преживяла доста изпирания, доволен съм от качеството. Лявата е от teniski.eu 8 лв. и тепърва ще видя как е, иначе говорих с момчето за тениска по мой дизайн, мисля да си правя една с огромен знак VW колкото целия гръб, а отпред надписче TDI...

- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
VW-fenka написа:stan4o_mc написа:Относно тези в teniski.bе - имам една бройка от тях и съм недоволен. Цвета на щампата не е сив, като на снимката, а е като с брокат - блести, лъщи...
Колега доколкото знам така ги представят в сайта им, но ти сам си избираш какъв цвят да е щампата. Ако не посочиш ти я правят така както са я представили... аз си поръчах щампата да е Бяла.... Много сме доволни ..дори трябва да си поръчам още
Много се чудих за цвета и се спрях на черно със сиви емблеми. Същия цвят, който е и на пъвоначалния модел. Посочих си сиво, но не получих сиво. Мнението ми е конкретно за този модел. Имам наблюдения над други модели, цветове, щампи на същия сайт и смятам, че са добри за парите си.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stan4o_mc написа:Относно тези в teniski.bе - имам една бройка от тях и съм недоволен. Цвета на щампата не е сив, като на снимката, а е като с брокат - блести, лъщи...
Аз си бях поръчал Блуза в два цвята за 11 лв. с дълъг ръкав и бяла щампа, а ми пратиха със сива щампа, която наистина не е сива, а лъскава - не знам брокат ли е, кво е, но е кичозно, + това ръкавите от лактите надолу не са бели, а някакви кремави.....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”