Не съм длъжен да търпя димът на никой,както и той моя.
Остава да почнем да пърдим шумно и миризливо по заведенията,щом колите пречат на чистия ни въздух...
...но само с разрешението на непърдящия до нас.
Колеги пушачи,съобразявайте се.
Цените на цигарите са мамата си джаса
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цените на цигарите са мамата си джаса
theultimate написа:Колкото и да сте културни - кафетата са ни мизерия. В 90% от заведенията като излезеш с часове дрехите ти миришат на цигари, дори на твоята маса да не пушат. Всъщност има едни кафенета, където няма такова нещо, ама там кафето е 3лв и нагоре....
Една по-мощна и добре изчислена аспирация + скъпи ароматизатори с поглъщащ и неутрализиращ дима ефект и воала....
и за да не съм оф...нека станат 20лв...хич не ми дреме...цигарите са признак на някаква необяснима слабост...

- mladennn
- Автомобил:
- Двигател:
коитио пуши да му мисли аз не сам от теея теи че дреми на к..а 

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Много отплеснахте темата!
На война го обърнахте.
Като изчетох всички коментари си направих едни изводи...
Аз пуша в момента - тровя само мене си.
Комшията не пуши ама пие и си бие жената и децата...
Да ама аз съм племе, нагъл, невъзпитан, липсва ми всякаква култура.
Нищо човечно няма в мене видиш ли долния пушач.
Цигарите и алкохола са най-печелившият бизнес.
Затова е държавен монопол.
Акциза е повече от себестойноста на продукта.
Сега всички са се наострили, че тютюнопушенето е вредно и свирят на тази струна, но не винаги е било така.
Малко и аз да върна назад във времето.
По време на Втората световна война в Англия са раздавани дажби от хляб кафе и цигари.
Дори и на децата!
Да защото всички са пушели.
Кой знае след 10-20 години на коя струна ще се свири.
Може би, че LCD мониторите са най-вредното нещо и от него се получава рак на незнам к'во си.
Да, сега 90% се дзверите в такъв монитор.
1940 - 90% са пушели ама едва ли всички ги е хванал рак.
На война го обърнахте.
Като изчетох всички коментари си направих едни изводи...
Комшията не пуши ама пие и си бие жената и децата...
Да ама аз съм племе, нагъл, невъзпитан, липсва ми всякаква култура.
Нищо човечно няма в мене видиш ли долния пушач.
Цигарите и алкохола са най-печелившият бизнес.
Затова е държавен монопол.
Сега всички са се наострили, че тютюнопушенето е вредно и свирят на тази струна, но не винаги е било така.
Малко и аз да върна назад във времето.

По време на Втората световна война в Англия са раздавани дажби от хляб кафе и цигари.
Дори и на децата!
Да защото всички са пушели.
Кой знае след 10-20 години на коя струна ще се свири.
Може би, че LCD мониторите са най-вредното нещо и от него се получава рак на незнам к'во си.
Да, сега 90% се дзверите в такъв монитор.
1940 - 90% са пушели ама едва ли всички ги е хванал рак.

KirilGeorgiev написа:Абе колега като толко ти пречат пушачите ходи на планина не на заведение.
А не е ли по логично пушачите да се съобразяват с останалите??? Като толкова им се пуши да ходят на бунището, миризмите са аналогични!
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:
И още по-точно акциза формира 80% от стойността на кутия цигари.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Боби - мен ако питаш направо заключвай темата - от дебати във форуми нищо не може да се промени - който са му скъпи цигарите да ходи да протестира пред министерството на финансите
Лично за себе си съм сигурен че повече няма да си хабя парите за тия лайна без извинение
От толкова токсини - в храна , вода и въздух - при съвременните условия - едва ли през 1940 пушачите са в условията на които са подложени съвременните пушачи , ако трябва да сме обективни ...
Мисълта ми е - достатъчно са ми отровите в днешни дни , че умишлено да си вкарвам и други под формата на генно модифициран тютюн
Дядо ми пиеше по бутилка ракия и пушеше два пакета "АРДА" всеки ден и умря на 84 - то си е божа работа дето се вика .... сори за спама
Лично за себе си съм сигурен че повече няма да си хабя парите за тия лайна без извинение

От толкова токсини - в храна , вода и въздух - при съвременните условия - едва ли през 1940 пушачите са в условията на които са подложени съвременните пушачи , ако трябва да сме обективни ...
Мисълта ми е - достатъчно са ми отровите в днешни дни , че умишлено да си вкарвам и други под формата на генно модифициран тютюн

Дядо ми пиеше по бутилка ракия и пушеше два пакета "АРДА" всеки ден и умря на 84 - то си е божа работа дето се вика .... сори за спама

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:...
...
Не е така Бобка. Ти пушиш и си се тровиш сам, но като си сред хора (примерно Пернишка сбирка

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Боби - мен ако питаш направо заключвай темата - от дебати във форуми нищо не може да се промени - който са му скъпи цигарите да ходи да протестира пред министерството на финансите
Лично за себе си съм сигурен че повече няма да си хабя парите за тия лайна без извинение![]()
Мисълта ми е - достатъчно са ми отровите в днешни дни , че умишлено да си вкарвам и други под формата на генно модифициран тютюн![]()
![]()
Леко благ спамец ама 50-60% от хората тука не знят какво е "Арда"

Сегашния акциз по 200% и нагоре + специално ДДС - 70% върху цигарите !

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
супер 5лв. - тамън няма да ми дрънкат стотинки у джобовете
винаги се съобразявам с непушачите, и винаги питам в присъствието на такива!

винаги се съобразявам с непушачите, и винаги питам в присъствието на такива!
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Тук вече говорим за дискриминация Дашо.Защо пушачите да стоят изолирани?По същата логика можем ние пушачите да кажем:Като ви пречат цигарите стойте изолирани някъде далеч от тях.Не е нужно много за решаване на проблема,нужно е съвсем малко.Просто и елементарно е едните да се съобразяват с другите.И на обществените места да има място за едните и за другите без да си пречат един на друг.
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Първата ми цигара беше Арда!Дашооо ми излизай с хора дето не пушат,нищо чудно да си седиш само във вас,това се отнася за всички дето ни мразят!Стойте си дома! 

Проблема е, че на съседната маса пушат! Що не си стоят у тях да си пушат?
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Колега иво ти го обърна на пушачи срещу не пушачи!!!По същата логика що ти като не пушиш не си седиш у вас,за да не ти пуши никой на съседната маса?Темата е за цените на цигарите.Другото е излишно да се коментира.Лично аз и 100лв да направят кутия виктори пак ще пуша,поне докато още не ми пречат на здравето.
То като гледам по нагоре и доста пушачи има срещу непушачите, ами дайте да спираме наистина. то всеки си знае неговото и няма да се разберем. Не си мислете че ви мразя, много от приятелите ми пушат, проблема е че много не се съобразяват, но това е до възпитание. Дори в заведенията да не се пуши като отида в някои на гости е още по зле. Жалко че отмениха забраната за пушене на обществени места. Спирам до тук, да сте живи и здрави, и ние покрай вас, и дай боже още дълги години да ни тровите! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”