Имам колега който е работил там цели 2 месеца, и системата е супер глупава

. Мисля че заплата нямат а са на някакъв процент, сами разбирате че тази фирма няма как да продаде акций за да се земе процент
Общо взето-европейска ралта
Абе,тия как още съществуват

, дали ще да препират някой друг мръсен ЛЕФФФ, щото тва са си разходи
Мойто дете БРОКЕРЧЕ-аз работя в такава фирма, и съм последния на телефона/чата. Но зад мен седят поне още 7-8 отдела на които съобщавам (секретарката) и които ми връщат мейл какво се случва с моя Таск

. Работя в компания с над 300 човека само в БГ и над 4000 по целят свят. Начи кво се случва, аз казвам на телефониста, той на Пешо Менажерчето (ако въобще), ама после следите се губят-абе ти тъп ли си бе, тая 'секретарка' за какво сте взели

Член Шести-ДА СИ
Сега ше сърбате антирекламата, защото клиентите определят рейтинга на една компания, ако не се сещаш, няма нужда служителите я да се опитват залудо да я защитават
И не се притеснявай, има ФОРЕКС-няма нужда ТИ да ми управляваш финансите, щото явно нямате капацитет
Любо какви осигуровки бе, я ги осигуряват на 4 часа, я не-Европейска компания-с Български манталитет

. Е на мен ми взимат по 6-700 лева всеки месец за осигуровки, ама случва се

Абе мен, я кажи примерно, имате ли отдел който следи за Money Laundry??? Щото аз може да имам 2 милиона от наркотици примерно, да ги инвестирам при ВАС и да дръпна после 1,8 милиона чистички