Г-н ба_тсани, не си измисляйте случки, само и само за да нападнете човек от форума. Това е смешно, да не кажа жалко и долно, каквито са повечето хора занимаващия се с вашия бизнес!
Това поло от аватара не се кара всеки ден, да не кажa, че от над месец е в сервиз, да не говорим, че колегите от форума, които влизат заради марката, знаят за неговите модификации и възможността с такива да се кара бързо в София. А Вие влизате тук, за да защитите професията си и да нападате хората, по доста интересен и смешен начин (стреляне на посоки), но да го приемем, че е нормално професионално изкривяване!
И за каква фирма ми говорите, че не разбирам, камо ли от боя?
Или сте прочели някъде из форумите, че рекламирам сикенс?
Неспокойна нощ ви желая и каръшки ден утре
А да отговорите на зададените въпроси към вас няма ли ?
Знам и без да отговаряте на въпроса ми.
Bat_Tsany написа:А г-н hooligans,
като споменахте за псуване, се сетих нещо, преди някъде около месец в събота май беше или в неделя около 11 часа , тази шарената количка от аватара ти я видях по бул. 1 ва БГ армия в София, на сфетофара на гробищата. Там този който я караше, не знам дали си ти не те познавам лично(слава Богу) направи такива 'чудеса от храброст и маневри' че не само аз ами и доста хора на кръстовището благославяха. Интересно ми е за къде бързахте толкова и защо беше това рисково поведение? Иначе във форума всеки е 'толерантен на пътя', кликайки с мишката, обаче като е на пътя става безсмъртен, защото бърза, а другите(от село) му пречат, все пак фирмата е над всичко, трябва да се бърза иначе боята ще засъхне.
Накрая една молба, моля плащайте си задълженията, не чакайте данните ви да бъдат дадени на 'колекторски' фирми. Знам, че звучи глупаво от моя страна този призив, но напоследък се налага да се плаща много овъртайм на момчетата ... не смогват.
Лека нощ, трябва да се спи, че утре(днес) ме чакат пак малките тарикатчета, които не си плащат малките сметчици.