Nenchef написа:Един път съм качвал!
Момчето му се беше скъсал съединителя на магистралата София-Пазарджик.
Беше на Еко на 21км мисля от София към Пазарджик.
И пичовете дето зареждаха колата ми викат има едно момче за Пловдив ,ако имаш място да го качиш щото от 3 часа никой не иска да го качи пък са с празни коли!!!НЕМАЛО МЯСТО![]()
Зех го пича строшихме лаф (Клата му беше Голф 3-ка ГТИ 2 врати PB 1333 ? червен) оставих го на McDonald's
на Пазарджик.
На мене ми се е случвало същото та го разбирах какво му е !
Но от тогава не съм качвал ,особено след Кризата![]()
Закъсах за бензин десет км преди това ЕКО, тръгнах пеша и след 50 метра едно момче ме качи без да му махам, ама беше очевидно какъв е проблема, счупен гоУф в аварийната и някакъв тъпак с празно шише, като напълних шишето помолих първия, който спря да зарежда (приятен чичко с джип и две лелки) усмърдях му джипа на бензин ама хората си бяха много любезни и ме закараха.
Иначе аз много пъти съм спирал, после ми е приятно, че съм помогнал на някой, е и аз съм качвал боклуци, ама повечето са свестни.
Като войник и аз често пътъвах така, и не разбирам хората, които не спират. Преди да спра и аз се опитвам да преценя човека, който маха и не спирам винаги. Хората които махат в повечето случаи нямат пари, или са закъсали по някаква причина и ми е приятно, че съм им помогнал.