Тия уевини само в София ли са били?
При нас не чух нищо таково.

Bobi_S13 написа:radi_nrj написа:Ръководството на фирмата ни беше известило предварително. И въпреки, че знаек какво би трябвало да говори го разбрах от третия път
![]()
![]()
![]()
трипъти ли са го пускали бре, аз чух само веднъж
Nafta написа:Чеке и я да спамнен.Вива ла петък.![]()
Тия уевини само в София ли са били?
При нас не чух нищо таково.![]()
Bobi_S13 написа:radi_nrj написа:Ръководството на фирмата ни беше известило предварително. И въпреки, че знаек какво би трябвало да говори го разбрах от третия път
![]()
![]()
![]()
radi_nrj написа:Bobi_S13 написа:radi_nrj написа:Ръководството на фирмата ни беше известило предварително. И въпреки, че знаек какво би трябвало да говори го разбрах от третия път
![]()
![]()
![]()
Мисля, че беше: "Техническа проверка, въздушно нападение". Повтори го няколко пъти и чак после пуснаха сирената.
Nafta написа:Бобсън, никой не го е чул, явно при нас нема и ако стане нещо че си изпукнем неинформиран дева...![]()
![]()
А извънземните нали уж дойдоха с мир???
Nafta написа:Бобсън, никой не го е чул, явно при нас нема и ако стане нещо че си изпукнем неинформиран дева...![]()
![]()
А извънземните нали уж дойдоха с мир???
rosy написа:Bobi_S13 написа:абе вие се ебавата, ама сега знаете ква е сирената за Въздушно нападение! Нищо, че има опасност с "новите" говорители да не я чуете, но поне са си вързали гащите с това, че са предупредили.
Не е външно нападение, аз нали сега хаквам сайта и изпищя администраторската аларма
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта