Mtel- завишени сметки?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Mtel- завишени сметки?
моята за септември също си е ок, даже на менюто *88 си проверих текущата сметка и минутите и всичко си е нормално. но в малкото случай когато се съмнявам за надписване като проверя подробно и след това се сещам за някое друго забравено позвъняване, платена услуга с смс и т.н.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
днес получих смс с нова сметка за плащане...
59 и нещо - при лимит от 50
ама не е това най-странното
сметката е ОТ 1-ви ноември?
какво мамицата ви ще рече от 1ви ноември
та сега сме 3ти?
59 и нещо - при лимит от 50
ама не е това най-странното
сметката е ОТ 1-ви ноември?
какво мамицата ви ще рече от 1ви ноември
та сега сме 3ти?
-
- Автомобил:
- Двигател:
от *88 ми е известно че фактурите на ментела излизат на 7, 14, 21 и 28мо число, защото и това ме "врътнаха" от ментела без да искам те прецениха че е било по добре за мен да ме фактурират на 7мо число както един друг договор който имах с тях, понеже всички така искали и мен ме врътнаха с начало на договора от 14ти да ми навъртят 1 месец за 21 дена.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Спокойно и аз реших да си закрия сметката. Толкова, че ще оставя 60лв за неустойка по договора не ме бърка. По ли е добре да ме жулят всеки месец с по 45лв от колкото да платя направо 60лв и да се отървам. Оставам си на Глобул и това е- там поне са честни
(вече 6 години),

-
- Автомобил:
- Двигател:
като бях в интензивното на една болница говорех всеки ден с един Б конект по 15мин -то май още ги има тея радиостанции и направиха сакатлък така че имах 5лв и си ги изговорих ей така - признаха си грешката и казаха че ще ми възстановят всичко но ми върнаха 60стотинки , а за активация на промоционалното състояние се искаха 3 лв.. Хич не са честни и Глобул-а.
- D'oh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това са много грешни пари давах по 60-70 лева на месец докато не ми дойде сметка от 150 лева, и просто спрях телефона, после и майка ми реши да го спре и като отидохме в мтел да го спираме, излезна някава стара фактуда на стойност 22,50лв. която преди това беше 100% платена, но както и да е!Един път си спомням не ми пуснаха телефона защото нямах 2 стотинки и супер много се изнервих тогава, и отидох и им остави 50ст. да си имат там ш*баняците. Голяма тесла се оказаха тея мтел, махайте се от тях докато е време!
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Концертчето на педалчето Енрике ми се отрази на месечната фактура и то стабилно

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Конспирации, извънземни, Енрике!
Ако имате проблем със сметките ги натискайте.
И трите ни оператора са "чудесни".
Въпросът е всеки да избере този, който счита за най-малко зло.
П.П.: Зелен, с колко са те прекарали?

Ако имате проблем със сметките ги натискайте.

И трите ни оператора са "чудесни".
Въпросът е всеки да избере този, който счита за най-малко зло.

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
escrime написа:...
81.53 лв - поне двойно от нормалното,толкова колкото не си струва да се разправям

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Запали им вратлетата, докато не се освестят.
Те не идват на работа вместо нас... няма смисъл ние да плащаме за оня дето клати гората...

Те не идват на работа вместо нас... няма смисъл ние да плащаме за оня дето клати гората...

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
свещи да си купят с тия пари, за лекарства да ги изхарчат 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
GREEN_lADY написа:escrime написа:...
81.53 лв - поне двойно от нормалното,толкова колкото не си струва да се разправям![]()
![]()
Не си прав Трябва да се разправяш дори за 5 лв
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Не виждам защо ревете по форумите, а не вземете да им ревете в офисите? То да се оплаква всеки може. Поне си направи труда да звъннеш на *88, току виж са ти оправили проблема (както стана при мен).
Незнам кой колега беше, май One, та той много добре се беше изказал в една друга тема, точно за този манталиет.
едит: Ivo_555 точно това искам и аз да кажа с последните си няколко мнения
Просто явно е по-лесно да се оплакваме по форумите без резултат, отколкото да се оплакваме на Мтел, където е възможно да има резултат.
Незнам кой колега беше, май One, та той много добре се беше изказал в една друга тема, точно за този манталиет.
едит: Ivo_555 точно това искам и аз да кажа с последните си няколко мнения

Последна промяна от Re5Pec7 на Чет 04 ное 2010 22:02, променено общо 1 път.
Приемете Мтел просто като един магазин, да кажем, който има проблем с касовия апарат, и вместо 5 лева ви чукнат 10, нима няма да кажете на продавача че има грешка? И той като види че наистина има грешка ще я оправи и ще ви вземе само 5 лева! Това е, Мтел имат проблеми, и то явно са сериозни щом фирма от такъв ранг рискува да загуби доста клиенти заради тези проблеми. Едно обаждане до *88 и всичко се оправя, вярно може да отнеме половин час, но аз сега докато пиша телефона ми пееше на високоговорител онази песничка от менюто на Мтел, и обади ме се секси женски гласи ми каза, "станала е грешка, сметката ви ще бъде преизчислена"! И те работят с техника и софтуер, стават грешки, може и нарочно да ги правят, ама филмите за конспирации и хакерски атаки са едно, реалноста е друго!
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Днес и аз получих фактура за периода до 28.10. Реших днес да си проверя сметката в момента и се оказа 16 лв при положение че съм провел незначителни разговори. Аз като цяло от този телефон плащам най-много 15 лева тъй като имам служебен и говоря от него, а сега за 7 дни 16 лв разговори от мтелския номер.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”