интересна , поучителна , образователна и адски полезна тема !!!
не е като да ти зависи здравето и живота от нея - затова може да съществува до безкрай - поздрави към няой от "модераторите" от мен с песента ************
Какво толкова ви харесва в София ??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Какво толкова ви харесва в София ??
Последна промяна от One на Вто 08 фев 2011 15:00, променено общо 1 път.
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
scuba написа:barezifranko написа:Виж ся ако имаш някакви комплекси не е мястото тук да ги избиваш.
Алооо.. Айскоюююю.. кой избива комплекси с тая тема бе.. тиквеник...
Ми относно коментарите ти оставам с впечатлението че все едно те настъпаха по мазола. Не се впрягай толкова бе човек. И аз мога да обиждам, но ще запазя добрия тон.
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Скуба президент 

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
ISRalien написа:Апелирам модераторите да не ключат темата, а да разчистят спама от нея.
Смятам, че се получи добра дискусия и има още какво да се каже.
Ще помоля да спрете с комплексарските мнения, нападки и обиди.
Няма смисъл колега,стигне ли се веднъж до обиди...Само ще се изпокараме с тази дискусия.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
гусън Франко... гусин Барези.. Моля когато ме цетирате да цетирате ЦЕЛИЯ пост!!!
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
я си дайте мнението за "сглобяемите къщи" и отдъхнете малко от тази тема!
доста полезно четиво, и достойно за аналите на форума се получи. Още веднъж си пролича че при нас няма делени визирам форума!
доста полезно четиво, и достойно за аналите на форума се получи. Още веднъж си пролича че при нас няма делени визирам форума!
- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004

Извод: За мен София не е хубаво място за живеене, по причина, че аз съм спокоен човек и лудницата там ме измаря и плаши. София е за Софиянци. Те са израстнали там, свикнали са, и си им харесва както на нас ни милеят родните места из провинцията.
Аде бе!

- Nenchef
- Автомобил:
- Двигател:
Ето че прогнозата ми се сбъдна...
Казах ли аз кво ще стане ма никой не му дреме ... за катинар е още преди да е имало и един пост ма нещо май май ... на хората им е интересно да гледат сеир !!!
ДАЛИ СИ ОТ СЕЛО ИЛИ ОТ ГРАД НЕМА ЗНАЧЕНИЕ , ВЪПРОСА Е НА ЛИЧНА КУЛТУРА !!!
А В ТАЗИ ТЕМА ЗАПОЧВА ДА ЛИПСВА
Казах ли аз кво ще стане ма никой не му дреме ... за катинар е още преди да е имало и един пост ма нещо май май ... на хората им е интересно да гледат сеир !!!
- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
Nenchef написа:Ето че прогнозата ми се сбъдна...
Точно така си е! Много си прав! Започвам обратно броене от 10 и се надявам скоро някой да секне злопръстните набези по клавиатурите.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
аз пък много си харесвам думата село като синоним на провинция.
няма нищо лошо на това да си от село, аз съм си от село и съм горд от това.
София лоша, хубава такава е, и да я плюете и да я хвалите, ще си остане същата. мръсна, прашна, презастроена, пренаселена. Всичките и проблеми идат от манталитета на обитателите и ръководителите й. Имайте предвид че човек на ново място, особено 100 пъти по-голямо от родното му, се държи като отвързан. Приходящите в София вършат тук такива неща, които никога не биха свършили на село. Човешка психика и липса на контрол.
Аз лично оцелявам като съм се затворил в един периметър от 5-6 километра около мястото където живея, тук София е красива, сравнително спокойна и доста интелигентна. Но излеза ли от моя си периметър картинката е страшна.
няма нищо лошо на това да си от село, аз съм си от село и съм горд от това.
София лоша, хубава такава е, и да я плюете и да я хвалите, ще си остане същата. мръсна, прашна, презастроена, пренаселена. Всичките и проблеми идат от манталитета на обитателите и ръководителите й. Имайте предвид че човек на ново място, особено 100 пъти по-голямо от родното му, се държи като отвързан. Приходящите в София вършат тук такива неща, които никога не биха свършили на село. Човешка психика и липса на контрол.
Аз лично оцелявам като съм се затворил в един периметър от 5-6 километра около мястото където живея, тук София е красива, сравнително спокойна и доста интелигентна. Но излеза ли от моя си периметър картинката е страшна.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Nenchef написа:Ето че прогнозата ми се сбъдна...
Поклон!

Аман от ненужно драпане, колеги!

И по-горе писах, ама някой е чел през редовете... ТЕМАТА НЕ Е СЪС ЗАГЛАВИЕ "ЗАЩО МРАЗИТЕ СОФИЯ И ОБИДНА ЛИ ВИ Е ДУМАТА "ПРОВИНЦИЯ"?

То спокойни градове не останаха никъде в България, за София сме се хванали...

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
elimn написа:Nenchef написа:Ето че прогнозата ми се сбъдна...
Точно така си е! Много си прав! Започвам обратно броене от 10 и се надявам скоро някой да секне злопръстните набези по клавиатурите.
Ели аз какви неща съм виждал във варна

Най-малкото беше при разминаване с момиче да подхвърли просто "компания свирка секс"

Не можеш да кажеш че всички луди са в софия

А във варна оня с въженцето

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Аз си го помислих - Хулигана го написа...
Варна отдавна е на същото дередже като София... И Бургас и Пловдив и изобщо няма помен от спокойно битуване, дори в по-малките градове...

Варна отдавна е на същото дередже като София... И Бургас и Пловдив и изобщо няма помен от спокойно битуване, дори в по-малките градове...
elimn написа:...
Попаднала си на неправилното място в неточния момент.Искаш да кажеш, че във Варна, или от където си, няма фрийкове ли?Навсякъде има луди и заядливи хора, на които всичко им пречи.
Темата наистина се изроди, трябваше да се пише КАКВО ВИ ХАРСВА, не какви не ви харесва.Така мненията щяха да са много по-малко и обидите също.
Защо като ида да купя някоя дрешка на детото си или на жена ми, на паркингите в молЪ, регистрациите на колите са 70 % извън софийски.
Като не харесвате София, защо молЪ е фул?
И аз не съм кореняк софиянец, но не се оплаквам, какво е тук...на мен ми харесва, плащам си като поп всичките му глупости...чакам по задръстванията...но не се оплаквам.
Примирил съм се...София ми харесва.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”