Спектроматик, дроселклапа или търговия по български
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Re: Спектроматик, дроселклапа или търговия по български
Дали ще отговорят тук във форума? Запознати ли са с тази дискусия тук, предполагам че като всички и те имат право на отговор. Може би трябва да им се изпрати линк на имейла?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
zloby3400 написа:Дали ще отговорят тук във форума? Запознати ли са с тази дискусия тук, предполагам че като всички и те имат право на отговор. Може би трябва да им се изпрати линк на имейла?
От самата фирма Спектроматик ще видят, че са нелоялен търговец

Този дросел THROTTLE BODY 408-237-111-002Z 037133064 037 133 064 ще им излезне през носа

Throttle Body
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Тези май са ми комшии, но никога не съм ги чувал.
Другата седмица, ще ги навестя лично, ако ги намеря.
Пак казвам, според мен избързвате с плюенето
Другата седмица, ще ги навестя лично, ако ги намеря.
Пак казвам, според мен избързвате с плюенето
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Не заради друго, но се получава "кучетата си лаят керванът си върви", все пак трябва да има и някаква обратна връзка, право на отговор. Иначе само да си изливаме недоволството и да правим антиреклама - ОК, ама ще стане като протестите за високите цени на горивата - много рев и тръшкане и никаква промяна.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз това съм го казвал ама ще повторя. Подобен случай с бензинова помпа за ABD, която от "Аутотехника" ми предложиха за скромната сума от 560лв. като аз намерих същата оригинална Siemens-VDO за 280лв. и то от тук налична на скад.
Коментара оставям на вас.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Както вече писах по-горе, всеки търговец има право да определя цената по свое собствено усмотрение. Но всеки потребител има право да изрази недоволството си от предоставените стоки или услуги от който и да било търговец, при това публично.
В този ред на мисли, всеки упражнява правата си.
В този ред на мисли, всеки упражнява правата си.
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Аз това съм го казвал ама ще повторя. Подобен случай с бензинова помпа за ABD, която от "Аутотехника" ми предложиха за скромната сума от 560лв. като аз намерих същата оригинална Siemens-VDO за 280лв. и то от тук налична на скад.
Тази помпа за 280 от същата фирма ли си я намерил, или е същата помпа,
но от друга фирма?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ти сега ли го разбра чак това. Аз купувам кабели внос от Гърция, силиконови комплект за 30 лева, а тука по магазините им искат 70 лева минимум и нагоре.
Даже единичната бройка кабел тук ми струва 25-30 лева. И то по тия известните големи вериги. Не е някой квартален магазин да кажеш лаком за печалба. Искат за 1 кабел колкото целият комплект от 5.
Смятай колко е надценката, а тия за 30 лева също се продават с печалба нали, не е за тоя който духа. То по-евтино е да получаваш частите на адрес там отколкото тук. Даже и с горивото ми излаза по-евтино от Солун да пазарувам части. Директно от контейнера на пристанището китайски внос. Щото всичко е от там. Не е както пише обикновено за заблуда Made in Germany на всичко. Ако някой още си мсли, или е в голямия филм, че частите се правят там щото така пише на тях и ги е платил като за немски.

И това е само пример, а колко още други части са с двойни и тройни цени тук и в София дори ехееееее....
А са си чисто China и не струват толкова.

И това е само пример, а колко още други части са с двойни и тройни цени тук и в София дори ехееееее....

А са си чисто China и не струват толкова.

Последна промяна от black` на Чет 20 окт 2011 21:56, променено общо 5 пъти.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
GTspecial написа:Тази помпа за 280 от същата фирма ли си я намерил, или е същата помпа,
но от друга фирма?
И на 2-те места ми предложиха Siemens-VDO като тази, която купих за 280лв. си беше с паспорт и гаранция. Същата тая помпа от 2007 до ден днешен работи безотказно.
Примера може и да е стар, но за тези 4 години развитие по тоя въпрос няма.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
като е тръгнало на конкретни примери:5литра антифриз на -20градуса(и гарантирано издържа на толкова)тук е 4.30евро.5литра лятна течност за чистачки е 2евро,а 5литра масло 15W40 от най евтиното в туба е 6.30евро.5W40 примерно на кастрол е 36евро 5литровата туба(отделно че не е менте)сагата за бананова република не е само свързана със спектроматик.
п.п мога да дам още доста примери,но това са най честите консумативи и разликата е фрапантна.................
п.п мога да дам още доста примери,но това са най честите консумативи и разликата е фрапантна.................
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
stefan4o написа:Оффтопик:
А ако знаете надценките в бизнеса с лекарства/медикаменти колко процента са... Никой от вас няма да иска да се разболее повече![]()
Сподели, може и на лични.
Търговията в БГ е сбъркана.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Поста е поправен след забележката че изместваме темата
така че само ще добавя :
THROTTLE BODY 408-237-111-002Z 037133064 037 133 064

THROTTLE BODY 408-237-111-002Z 037133064 037 133 064
Последна промяна от Stivi на Пет 21 окт 2011 14:56, променено общо 2 пъти.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
грешно си пуснал цитата 
а защо ли измествате основното в темата

а защо ли измествате основното в темата

-
- Автомобил:
- Двигател:
Верно ситуацията е абсурдна.. но всек иден сме заобиколени с идиотизми защото българина си е идиот по природа.
Преди години в Ауто +,Пловдив ми правиха оферта за делко 1000 лв , и 1300 ак ое с капачка и палец.
Тогава в нет-а беше 260 $ , .Егати капачката и палец 300 лв. При положение че отделно тогава палеца 8 лв, капачката 16 по памет.
..Пред очите ми в сервиз Unitrade-X.. ако го има още.. ,пак преди години клиент върна фактура за Пасат чййто накладки бяха 533 лв. задни ..Рече "абе тия златни ли са и си иска парите " мрън мрън на касата но той беше категоричен.
Всеки има право да продва на идиотски цени, но и клиента има право да не купува. Примери мога да Ви давам много от по света,сигурен съм че и вие можете и само ще стигнем до единодушният извод...по ГОЛЕМО ГОВЕДО ОТ БЪЛГАРИНА НЯМА.Срамно е жалко е ама е така !
Уважавайте парите си най вече.. ако някой от тук пишещите ги копа някъде..да сподели да идем и ние

Преди години в Ауто +,Пловдив ми правиха оферта за делко 1000 лв , и 1300 ак ое с капачка и палец.

..Пред очите ми в сервиз Unitrade-X.. ако го има още.. ,пак преди години клиент върна фактура за Пасат чййто накладки бяха 533 лв. задни ..Рече "абе тия златни ли са и си иска парите " мрън мрън на касата но той беше категоричен.
Всеки има право да продва на идиотски цени, но и клиента има право да не купува. Примери мога да Ви давам много от по света,сигурен съм че и вие можете и само ще стигнем до единодушният извод...по ГОЛЕМО ГОВЕДО ОТ БЪЛГАРИНА НЯМА.Срамно е жалко е ама е така !
Уважавайте парите си най вече.. ако някой от тук пишещите ги копа някъде..да сподели да идем и ние

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Ваското 1 ако решипда вземаш пиши ми на лични.Имам познат с адресна регистрация в Швабско. Ходи се до там 1-2 пъти в месеца- Предполагам, че не е проблем времетп. Не мой се коси 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”