http://www.prophon.org/

groznika написа:Пхахахаха... сериозно ли са ги опаткали?!? Хохохохохо...
Kristian Vigenin написа:Бих искал да Ви информирам, че аз не одобрявам Търговското споразумение за борба с фалшифицирането (АСТА) и ще гласувам против приемането му от Европейския парламент. Очаква се това да стане през месец юни.
Искам да Ви обърна внимание, че АСТА може да влезе в сила за България и без ратификация от Европарламента. Споразумението влиза в сила, когато го ратифицират парламентите на поне 6 от подписалите го страни. Затова смятам за важно усилията сега да бъдат насочени към националните парламенти, за да не се допуснат 6 ратификации и влизане на АСТА в сила. Всяка страна е важна, затова трябва да се преборим Народното събрание да не ратифицира АСТА. Така ще помогнем не само на нас, но и на гражданите на други страни.
Румънският министър-председател признава, че не е наясно защо са подписали АСТА...
Ivailo написа:Пък хора, които карат 2 пъти по-скъпа кола от моята, да говорят, че нямат 2.50 за един филм, е повече от смешно.
Tyan написа:Не се шашкайте, това не е приложимо в България, през годините много АСТИ съм видял ...
BG_Golf4e написа:Според "АКТА", ако се запозная с момиче по интернет и тя си легне с мен, трябва ли да плащам авторски права на баща й?![]()
Или само ако я споделя с приятели?![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта