Стига, всичката ни е наред, че и до марихуаната опряхме

stefan4o написа:....
Милослав написа:Мисля че трябва да те окопчават за по една година като намерят в тебе тревица. Или каквото и да е друго упойващо, ако нямаш рецепта, която да може да бъде доказана след преглед от комисия.
Иначе ги гледам в градинката, копеленцата как ченгетата си лафят с тях и не ги прибират, щото утре трябва да търсят кой е новия им пласьор - демек работа да отмятат ще имат.
Нищо че са мега нагли и деца и жени се разхождат там с колички - смешна територия сме.
zografski написа:Милослав написа:Мисля че трябва да те окопчават за по една година като намерят в тебе тревица. Или каквото и да е друго упойващо, ако нямаш рецепта, която да може да бъде доказана след преглед от комисия.
Иначе ги гледам в градинката, копеленцата как ченгетата си лафят с тях и не ги прибират, щото утре трябва да търсят кой е новия им пласьор - демек работа да отмятат ще имат.
Нищо че са мега нагли и деца и жени се разхождат там с колички - смешна територия сме.
Не мисля че мнението ти ще е такова ако закопчат сина или дъщеря ти и ги приберат в затвора за 1 храст! Стига с тия глупости, фанете се стегнете от към кръста! Ако ви забранят алкохола сигурно 98% ще ръгнете да ми ходите на протести! Нали виждаме кво стана като забраниха пушенето на открито... За сведения споделям, че НЕ ПИЯ АЛКОХОЛ И НЕ ПУША ТРЕВА, единствения ми порок са кафе и цигари, но не ми пречи да съм ЗА декриминализирането на тревата!
maxpayne написа:escrime написа:Малко е.
А трябва и глоба (конфискация на имущество).
Тъй, тъй, направо в Сибир да ги заточват. За сметка на това ако си пиян като животно и убиеш човек на пътя - получаваш условна присъда. Същото и за някоя скромна измама, към 50-60 милиона.
А ако сключиш неизгоден договор за 100 милиона като държавен служител - другарско мъмрене на следващата сбирка. Да, така като се замисля, 16-годишното лапе с цигара марихуана в джоба направо да го разкостят на място - върл престъпник е това.
zografski написа:(а какво значи демокрация?!?!)
escrime написа:Когато спорът се обърне на "Да, ама...!".
stefan4o написа:Който много го кефи да пуши трева - да ходи да живее в Холандия. Педерастите и лесбийките ги приемам, ама наркоманите и тези, които постоянно са под въздействието на алкохол/трева/халю гъби и т.н. - не.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта