гУлем "майстор" от форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 20 мар 2007 20:37

Tyan написа:и аз това им разправям ама ме изкарват убиец :lol: :lol: :lol: :lol:

забелязал съм ;) и за това и като видях темата за НФС-то бях почти сигурен какъв ще е отговора ти :lol: :lol: даже ако я бях видял по-рано щях да кажа питайте Tyan mhihi

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 20 мар 2007 20:37

Аз мисля,че и да се извини публично пак ще продължи да си кара по-старому :!:
Нема смисъл да се 'абите :wink:
Благодаря

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Вто 20 мар 2007 20:48

КОЛЕГИ,
Няма смисъл да спорим и да създаваме дразги по между си за глупости. Повече от ясно стана, че въпросният водач не ни е колега. Ползвах търсачката - еми човека няма нито едно мнение във форума. Ние не изкарваме толкова пари като него. Така, че едва ли има нещо, което да ни свързва. За всички е и ясно, че няма да се извини. Очевидно е от хората, чието его се определя от показанието на спидометъра. Той каквото имаше да казва го каза. Аз също. Жалкото е само, че този човек се е сдобил със стикери на клуба и вероятно с поведението си на пътя ще продължи да "разнася славата" на голфаджиите и форума. Начинът на шофиране и поведението му на пътя са си лично негов избор. Когато сгреши има кой да го съди и да му държи сметка за това.
Хайде със здраве!

И престанете да се "дрънкате" за простотиите на хора, които не принадлежат към нашата общност, че нещо взехме да дразним модераторите

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 20 мар 2007 20:49

Точно там е работата, че вие двамата явно не го осъзнавате това нещо, както и този секси ли, къв е там, смотльо... Щом си се качил в колата, ще се съобразяваш и с другите и няма да караш безрасъдно! Що не станете едни рали пилоти, като сте такива големи "рацери" mhihi Тц тц тц то май наистина едно си говорим и пишем тука, пък на пътя всеки си кара кой както може и тежко ни на тези, които спазваме правилата.
Относно мигача - не ти дава никакво право, съгласен съм, но поне предупреждава другите за намеренията ти. Много по-спокоен съм, когато видя някой да дава мигач и когато го знам на къде ще тръгне, отколкото ако шари от една лента в друга без никаква сигнализация... ОК, карайте си както искате ;) без мигачи, без каквото и да било мислене и съобразяване с другите ;) в тази държава ако сами не си помогнем и не се променим като манталитет, никой друг няма да ни помогне и да мисли вместо нас.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 20 мар 2007 20:50

Rumen написа:ще продължи да "разнася славата" на голфаджиите...

на кой му пука? :roll: :gives:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Вто 20 мар 2007 20:52

Ей тия Голфове 4 1.6 станали много бързииии mhihi mhihi

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 20 мар 2007 20:53

Rumen написа:КОЛЕГИ,
Когато сгреши има кой да го съди и да му държи сметка за това.
Хайде със здраве!

И престанете да се "дрънкате" за простотиите на хора, които не принадлежат към нашата общност, че нещо взехме да дразним модераторите

Когато сгреши, ще е прекалено късно и някой невинен човечец ще пострада заради него!
Темата мисля, че е доста важна и добре, че я пусна, та да лъснат и другите състезатели от форума, дето карат бясно и не дават мигачи и не се съобразяват с другите на пътя! С риск някой да ми се разсърди, така е. Трябва да се кара с позволена скорост и да се внимава. :( А не после да гледаме поредните потърпевши в някое ПТП и да цъкаме с език, мислейки си, че на нас не би могло да се случи... :(

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 20 мар 2007 20:58

niikoo_1 написа:Ей тия Голфове 4 1.6 станали много бързииии mhihi mhihi

яко даже ......

Благоевград - Дупница ....... Сив Голф5 CA2575СА уникален просто....... с чернокос мъж с дълга коса на около 30
направи за 15 километра 4 ултра рискови изпреварвания ....... като две от тях бяха уникални ...... човека беше пред мен ...... пред него имаше тир ...... дълга 150 метра права отсечка .... на стотина метра идва в насрещното зелено поло 6н1 ...... оня изчака полото да се приближи на 50тина метра нарочно и се изстреля....... изпревари камиона, който караше бавно но остана в насрещното и се наложи момъка с полото да се излезе на банкета избутан от собственото си платно..... по късно повтори същото упражнение ..видя колата че идва.... изчака малко и тръгна....... съвсем естествено след като направи тези благини човека с голфа почна да се влачи, което ме накара да го изпреваря .....след това на един байр с видимост около 30 метра докато чаках зад друг тир ..той реши да ни изпревари естествено, а от билото не се виждаще какво иде отпреде ....... ..... след това дойде "летището" където пича се заигра с едно такси шкода октавия ..... изпревари я и остана да си кара по средата на двете ленти блокирайки ги ..аз съвсем естествено започнах да го настигам той ме видя ....и се премести в моята лента нарочно блокирайки ме .....от което на мене ми кипна пресекох двойна непрекъсната и го отвях въпреки жалките му опити да ми подържа на темпото ...от което съдя че голфа му беше или 1.4 16в или 1.6 и ........ това той го прие много навътре и умря от мъка докато не ме изпревари докато чаках зад една жигула..... естествено рисково............. отби към Дупница и ме оттърва от присъствието си Smile Аз за 5 години не съм виждал такива самоубийствени и нагли изпреварвания .....

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Вто 20 мар 2007 21:00

One написа:ЗАТВОР за олигофрените и потенциалните убийци по пътищата !!!!

:да:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 20 мар 2007 21:00

VW_FEN написа:
Rumen написа:КОЛЕГИ,
Когато сгреши има кой да го съди и да му държи сметка за това.
Хайде със здраве!

Когато сгреши, ще е прекалено късно и някой невинен човечец ще пострада заради него!
Темата мисля, че е доста важна и добре, че я пусна, та да лъснат и другите състезатели от форума, дето карат бясно и не дават мигачи и не се съобразяват с другите на пътя! С риск някой да ми се разсърди, така е. Трябва да се кара с позволена скорост и да се внимава. :( А не после да гледаме поредните потърпевши в някое ПТП и да цъкаме с език, мислейки си, че на нас не би могло да се случи... :(

баси мамата......

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Вто 20 мар 2007 21:05

gr_kanev написа:
teodor6769 написа:Не му се ядосвайте на пичлемето, по Цариградското стълбове много ще го четеме и него в НТ някой ден.

Да, ама покрай него може (и е почти сигурно че) някой друг да си замине - аз, ти, твоята жена, моята приятелка, дете, ...

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 20 мар 2007 21:29

Ludia написа:.....

мхм :roll:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Вто 20 мар 2007 21:39

Ludia написа:...но мисля че не сте вие хората които да държите сметка на когото и да било :idea: :wink:
Не бе Владо,просто е коригиране,един вид съвет.
Обаче това изказване
...za drugi hora vremeto e dosta pari koito ti edvali izkarvash...
утрепа коча с мотиката.Нека рацера си седи на самоиздигнатия си пиедистал и гледа нарцистично,нека продължава да трупа пари и нека има време да ги харчи.

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 20 мар 2007 22:17

niikoo_1 написа:Ей тия Голфове 4 1.6 станали много бързииии mhihi mhihi

против 1.6 ли имаш :twisted: :lol:
за мен мигача е средство за информация на този зад теб или пред теб,но я кажете ако тоя пред теб пусне десен мигач а завие в ляво кво става,това напоследък е доста често срещано явление а и доста хора са си купили книжката което е обществена тайна ако ме разбирате.хал хабер си нямат от каране не че аз имам но тези новите дето са §НЕИСКАМ ДА ОБИЖДАМ НИКОЙ винаги има изключение§ама грам неотбират от каране.аз през повечето време мисля и действам а докато пусна мигача вече съм направил маневрата но с акъл зада няма засечени а тоя зад мен даже и несе е усетил така че даването на мигачи не е критерии за престрояването а СИВОТО ВЕЩЕСТВО В ГЛАВАТА.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 20 мар 2007 22:34

Абе Вие как решихте , че е пишлеме .. ? :?: :evil: :evil:
Познавам го , Вие най-вероятно не , ама се изказвате неподготвени , Нико как го разбра , че е 50 кила и пишлеме?
Не искам да се карам с никой , ама не Ви прави чест да серете толкова по човек дето нито го знаете кой е нито какъв е :idea: :idea: :idea: :evil: :evil: :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”