Tyan написа:и аз това им разправям ама ме изкарват убиец![]()
![]()
![]()
забелязал съм

Rumen написа:КОЛЕГИ,
Когато сгреши има кой да го съди и да му държи сметка за това.
Хайде със здраве!
И престанете да се "дрънкате" за простотиите на хора, които не принадлежат към нашата общност, че нещо взехме да дразним модераторите
niikoo_1 написа:Ей тия Голфове 4 1.6 станали много бързииии![]()
Благоевград - Дупница ....... Сив Голф5 CA2575СА уникален просто....... с чернокос мъж с дълга коса на около 30
направи за 15 километра 4 ултра рискови изпреварвания ....... като две от тях бяха уникални ...... човека беше пред мен ...... пред него имаше тир ...... дълга 150 метра права отсечка .... на стотина метра идва в насрещното зелено поло 6н1 ...... оня изчака полото да се приближи на 50тина метра нарочно и се изстреля....... изпревари камиона, който караше бавно но остана в насрещното и се наложи момъка с полото да се излезе на банкета избутан от собственото си платно..... по късно повтори същото упражнение ..видя колата че идва.... изчака малко и тръгна....... съвсем естествено след като направи тези благини човека с голфа почна да се влачи, което ме накара да го изпреваря .....след това на един байр с видимост около 30 метра докато чаках зад друг тир ..той реши да ни изпревари естествено, а от билото не се виждаще какво иде отпреде ....... ..... след това дойде "летището" където пича се заигра с едно такси шкода октавия ..... изпревари я и остана да си кара по средата на двете ленти блокирайки ги ..аз съвсем естествено започнах да го настигам той ме видя ....и се премести в моята лента нарочно блокирайки ме .....от което на мене ми кипна пресекох двойна непрекъсната и го отвях въпреки жалките му опити да ми подържа на темпото ...от което съдя че голфа му беше или 1.4 16в или 1.6 и ........ това той го прие много навътре и умря от мъка докато не ме изпревари докато чаках зад една жигула..... естествено рисково............. отби към Дупница и ме оттърва от присъствието си Smile Аз за 5 години не съм виждал такива самоубийствени и нагли изпреварвания .....
VW_FEN написа:Rumen написа:КОЛЕГИ,
Когато сгреши има кой да го съди и да му държи сметка за това.
Хайде със здраве!
И престанете да се "дрънкате" за простотиите на хора, които не принадлежат към нашата общност, че нещо взехме да дразним модераторите
Когато сгреши, ще е прекалено късно и някой невинен човечец ще пострада заради него!
Темата мисля, че е доста важна и добре, че я пусна, та да лъснат и другите състезатели от форума, дето карат бясно и не дават мигачи и не се съобразяват с другите на пътя! С риск някой да ми се разсърди, така е. Трябва да се кара с позволена скорост и да се внимава.А не после да гледаме поредните потърпевши в някое ПТП и да цъкаме с език, мислейки си, че на нас не би могло да се случи...
Не бе Владо,просто е коригиране,един вид съвет.Ludia написа:...но мисля че не сте вие хората които да държите сметка на когото и да било![]()
утрепа коча с мотиката.Нека рацера си седи на самоиздигнатия си пиедистал и гледа нарцистично,нека продължава да трупа пари и нека има време да ги харчи....za drugi hora vremeto e dosta pari koito ti edvali izkarvash...
niikoo_1 написа:Ей тия Голфове 4 1.6 станали много бързииии![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта