Убиха най-голямата гризли...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 28 мар 2007 19:13

NovobranecGT написа:
Ludia написа:
NovobranecGT написа:Така като гледам снимките и другата информация по случая, става дума за предумишлено убийство...жалко за мечока :cry:

а за тия двамата, където са били в корема на мечката, какво ще кажеш?

Не си чел цялата тема, мечката е убита в Аляска, а не в Русия и не е яла никакви хора, аз това разбрах...

позовавам се на 1-вия пост, незнам кое е истината, само който е бил там може да каже, така че......

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Сря 28 мар 2007 20:12

Ебасиии мечката, то това е Годзила направо.4м. и отгоре ехеее това само да ти се изкиха отгоре и ти е счупен врата :roll:
Иначе жалко че не са я хванали жива,но като се замисля тря с 20 танка да я оградят и да я преспят, после с кран да я вдигат тя луда работа.
Обаче това нещо ако се види вечерта и ти си излязал да пуснеш една вода на двора на село и мале мале не ми се смили, какви ли неща ще ти се завъртят в главата.Тя за един път ще те лапне поне до кръста и така за две хапки и си готов.

Браво на младежа или хайката която са я преследвали и убили.

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Сря 28 мар 2007 20:22

По темата за автоджамбазите..........Мисля че това е най-добрата защита от крадци :lol: Една голяма мечка :shock

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Сря 28 мар 2007 20:42

relaxxx написа:Абе май истината не е точно такава..... който може д ачете английски да прочете... :?

http://www.truthorfiction.com/rumors/g/giantbear.htm

*** He says the bear did not stand up then drop down and charge. It showed no aggression at all. He also says the bear was not shot on Hitchenbrook Island but, like all good hunters, he won't be specific about where he got it <smile>.

The versions of the eRumor that claims the bear was a killer and was shot by a forest service employee or was a killer and human remains were found in his stomach, are false.

Никакви хора не е яла или даже заплашвала. Самозащита ама друг път ... просто някакъв комплексар си е застрелял това красиво животно както си е стояло мирно и кротко просто заради трофея.

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Сря 28 мар 2007 20:52

Сигурно е било невероятно усещането, ако верно е била агресивна мечката. Но в противен случай .. :roll: :?

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Сря 28 мар 2007 22:31

Баси и изрода Що е убил животинчето ?
Абе като цяло ми е жал за животинката пък и ко им правят животинките и без това не останаха гори където да живеят та такива комплексари ходят и там да ги трепят.
Аз с чиста съвест бих ходил на лов за ловци!!!!!!
А що се касае за оръжие знам много добре с какво да ходя и какво да търся в едно оръжие .
Мамицата му и гад да го беше изяла .

Потребителски аватар
Jousi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jousi » Сря 28 мар 2007 22:55

И мен ме е жал за Мечо...
Все пак е странно, защо са го убили,
ако е бил кротък...и не е пречил на никой... :roll:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 29 мар 2007 11:53

нема се пуашите - ЖИВ СЪМ!
Това е провокация!
ПС Сори ама не се сдържах!

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Чет 29 мар 2007 21:04

Леле страшна мечка!!! имали още снимки някъде :?:

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Чет 29 мар 2007 21:07

Като гледам каква му е главата на мечока, поне 150 кила само тя!!! :shock

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 29 мар 2007 21:08

само бих казал че такъв екземпляр се ражда 1 път на поне 100 години и се отглежда трудно,а представи си че е последния от този голям вид.а тоя го е гръмнал за кеф.само като гледам колко кръв е изкарало през ноздрите ми става кофти че него е оставил да си ходи.все пак това е нещо единично по размери.неми се вярва да има друга такава мечка.

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Чет 29 мар 2007 21:11

DIABLO 666 написа:само бих казал че такъв екземпляр се ражда 1 път на поне 100 години и се отглежда трудно,а представи си че е последния от този голям вид.а тоя го е гръмнал за кеф.само като гледам колко кръв е изкарало през ноздрите ми става кофти че него е оставил да си ходи.все пак това е нещо единично по размери.неми се вярва да има друга такава мечка.

брато аз пък мисля че не е единствен , нал ина скоро имаше некви статии за некви японци дето беха хванали уникална и непозната вид риба с размери на малак кит!!! дето сумати учени се изредиха да го оприличават на акула а то същност никой не знаеше какво е !!! :wink:

П.П. Но съм съгласен че живота на една таква мечка струва повече от живота на 2ма руски пияници "авджии" :?

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 29 мар 2007 21:32

Volkov™ написа:брато аз пък мисля че не е единствен , нал ина скоро имаше некви статии за некви японци дето беха хванали уникална и непозната вид риба с размери на малак кит!!! дето сумати учени се изредиха да го оприличават на акула а то същност никой не знаеше какво е !!! :wink:

П.П. Но съм съгласен че живота на една таква мечка струва повече от живота на 2ма руски пияници "авджии" :?

да де ама несе знае дали ги е изяла или просто това е фарс зада могат да се запазят данеги подгонят за дето са я опукали.сметай как се е мъчела мечката докато оня я е гърмял.е такъв с кеф да му мушнеш дулото в ...... и докрай да го изпразниш .

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 29 мар 2007 21:35

ако тая мечка ми излезе в гората и тръгне към мен,и съм въоръжен ще стрелям докато един от двамата е жив!

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 29 мар 2007 21:46

И ко им е пречел добитъка? :dontknow: Бахти тъпите.Първо бизоните,ся гризлитата...Почвам да разбирам Осама... :lupe

Върни се в “ОФФ-Топик - други”