bitsmart написа:С четене и желание ще схванещ защо като всички продават, цената пада все повече и до кога ще пада,
Бъркаш причина и следствие
Освен да четеш каквото са ти написали големите риби не е зле да използваш и собствената си глава.
bitsmart написа:С четене и желание ще схванещ защо като всички продават, цената пада все повече и до кога ще пада,
Stivi написа:Вълчан написа:http://www.homes.bg/as419284
Какво по хубаво от това да се събудиш сутрин със гледка към морето....Със сигурност няма да му падне цената никога.
В интерес на истината всяко лято ходя на почивка във съседното хотелче......та го знам това апартаментче....
Като човек който с това се занимава мога да кажа че след 15 години ще почне да печели
Щото лесно се губят пари още повече че момчето явно тепърва ще навлиза във някакъв бизнес....

малък 2кинта, среден тройка, голям 4ка
на стаж ще интегрираш 2-3ма бежанци от ИД да режат месото
И нещо друго, собствен бизнес означава работа по 15 часа на ден, по всяко време, не е като на заплата. Готов ли си на такива жертви?
Петър Петров написа:Дали на тебе ти е ясно не знам, на мене ми е ясно - халхабер си нямаш от пазари ... Спри да ръсиш тъпотии!!! С пет хиляди лева се правело бизнес и то печеливш - как мислиш? То ако така можеше, щяхме да надминеме Швейцария... Неееее, Швейцария щеше да мечтае да ни стигне![]()
![]()

Iezekil написа:Това за долара не съм съвсем съгласен.Всяка есен-долара пада и след нова година се вдига.Това със сигурност е последните 5-6 години. Тази зима обаче изненадата за мен е британския паунд.
Iezekil написа:Всяка есен-долара пада и след нова година се вдига.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта