Слави Трифонов болен....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
checheneca написа:наркотиците не прощават....кокаина,амфетемините,пикото и мн.други синтетики се отразяват главно на зрението !!!!
Ае пичове стига говорете глупостил.. имам приятели които са 20-30 години на амфетамин и кокаин и нямат НИТО един проблем нито с очи нито със зъби и така нататъка .. стига говорете глупости моля ви..
а блеки.. с такива изказвания че когато той е пушил у тях ти незнамкакво си правил.. само едно ще ти кажа.. по добре не говори такива глупости защото се излагаш ти

И едно да знаете от мене... Слави е огромен шоумен ... един от малкото не в България а в света които е успях да се изправи така и да се присмива на буклуците в тази държава. Преди 8 години той правеше нещо за което го обвиняваха.. вдигаше лозунги за българските медици в либия.. и тогава с Любен Дилов Син го обвиниха че заради него ще ги обесят и той спря.. А СЕГА КАКВО СТАВА.. след 8 години се усещат че трябва да направят нещо..
Моля ви .. не говорете така за човека.. 1300 предавания .. ВСЯКА БОЖА ВЕЧЕР.. той знаеше сценария... той се изправяше пред вас и Ви радваше. Той създаде артисти .. танцьори... музиканти .. певци.. Много хора го предадоха.. но много хора му остават верни до край..
Според мен Слави Трифонов е един голям човек .. почнал от нулата и стигнал до най-големите върхове.. Той успя... защо му завиждате.. И искам да ви кажа едно.. единствената причина поради която може да е взимал наркотици е била една .. ЗА ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ НА ЕКРАНА.. за да може да си чете текста.. за да може да покаже на тази държава че трябва да се вдигне точно в момента в който е най-зле .. и УСПЯ... Господи та той популяризираше конкуренцията си! Той ги представяше в собственото си предаване.. Всяка сутрин е ставал рано.. всяка сутрин е чел сценарии.. по цял ден е работил по предаването... защото не бе само водещ.. ТОЙ ИМАЛ ЛИ Е ЖИВОТ ? СОБСТВЕН ЖИВОТ.. абе хора живота му мина пред нашите екрани..
А такива работи за рейтинг.. АЕ Я стига глупости .. рейтинг .. за една вечер може да събере толкова рейтинг колкото нямат някои други канали за 2-3 седмици нови филми.
За такъв човек.. само хубави работи мога да кажа.. никой не е безгрешен.. той също... чувал съм много лоши работи за него.. както и за мен както и сигурно вие сте правили.. но добрините които е направил са били много.. достатъчно че в най-гадните дни .. на безработица на глад.. аз можех да седна пред телевизора и да се усмихна
Върни се в “ОФФ-Топик - други”