Трагедията във Враца-какво става с нас?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Трагедията във Враца-какво става с нас?
Начротив, ние не сме убедени в нищо. Просто чакаме и люпим семки докато разберем. Ама на теб всичко ти е ясно.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
$100 написа:Отговорих ти - виж по-горе. Прокуратурата ги е обвинила в убийство. Какво значи това? Ще кажеш "да ама още не са осъдени" сигурно? Като ги осъдят ще станат ли убийци или пак няма да са? Или смяташ, че ще ги оправдаят, защото нямат никаква вина по случая?
Значи щом безпристрастната прокуратура, тая същата, дето не се влияе от сураттефтеря, ги е обвинила в убийство е достатъчно за теб за да ги обявиш за убийци?
Добре, явно не са. Щом ти казваш. Хайде успокой се. Може би е трябвало по-професионално като някой полицай да използвам думата "заподозрените". Или може да предложиш още по-безпристрастен термин.
Последна промяна от $100 на Съб 16 яну 2016 22:37, променено общо 1 път.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Кога съм казвал такова нещо?
Просто не бързай, изчакай експертизата. Дотогава само си чешем клавиатурите и причиняваме излишна болка на близките, както на момчето, така и на братята.
Просто не бързай, изчакай експертизата. Дотогава само си чешем клавиатурите и причиняваме излишна болка на близките, както на момчето, така и на братята.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
$100 написа:Абе като гледам има няколко доста надъхани тук. Що не отидете и да направите един контра-протест в защита на братята? Хайде, защитете невинните. Явно сте 100% убедени кой прав кой крив.
Ми не, не сме. Много е възможно да отнесат заслужена присъда. Ето малко информация от свидетеля, който, доколкото се ориентирам е дал същите показания пред полицията:
...Казах, че единият дето го държеше беше с подуто око а другият с разбита уста в разговорът ми със 112, това може да стане само с по един удър, а в момента в който падна жената дето му крещеше (тогава не знаех, че това е майка му) извика: "Не го пипайте, че си има здравословни проблеми...", аз в първият момент РЕШИХ, че тази жена го познава и най-вероятно знае, че е епилептик, като бах останал с впечатление, че тя го нападаше него и защитаваше другите двама..., но след като някой тръгна да го мокри с вода докато правеше гърчове аз се спуснах и го обърнах с лице надолу да не попадне вода в дихателните пътища докато вдишва...
И отново за побоя: НЕ СЪМ БИЛ ТАМ И НЕ ЗНАЯ КАК Е СТАНАЛ, АЗ ПРИСТИГНАХ В МОМЕНТ В КОЙТО ДВАМА ДЪРЖАТ ЕДИН И ПРЕДАДОХ СИГНАЛА НА КОЛЕЖКАТА ОТ 112 КАКВО ВИЖДАМ В МОМЕНТА...!!!
Моля обърнете внимание на всяка моя дума какво съм видял и какво съм чул от хората коментиращи случая докато бях там или докато реанимирах и разграничете това от ЧУЛ и ВИДЯЛ!...
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Човека си пада сам .
Адреналина му идва в повече понеже излиза да се прави пред приятелката си на мъж ,пердашат го и накрая идва майка му да го спасява , има аритмия прихлопва му сърцето и край на мача , това е всичко .
Добре ,че има много свидетели които ще потвърдят най-накрая кой е бияча , във вестницте продължават да пишат по инерция че е бил размазан до смърт , кличко го нокаутирал а Путин го целил с Прометей Ц400 . Човека е починал заради друг ,но той сам си е предизвикал това нещо .
Адреналина му идва в повече понеже излиза да се прави пред приятелката си на мъж ,пердашат го и накрая идва майка му да го спасява , има аритмия прихлопва му сърцето и край на мача , това е всичко .
Добре ,че има много свидетели които ще потвърдят най-накрая кой е бияча , във вестницте продължават да пишат по инерция че е бил размазан до смърт , кличко го нокаутирал а Путин го целил с Прометей Ц400 . Човека е починал заради друг ,но той сам си е предизвикал това нещо .
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Малко журналистика, но не от ексклузивно-аматьорската:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/01/16/2685997_ot_mestoprestuplenieto_-_vraca_faktite_ne_otmeniat/
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/01/16/2685997_ot_mestoprestuplenieto_-_vraca_faktite_ne_otmeniat/
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
sportul написа:Човека си пада сам .
Дори този друг само да му е вкарал един шут във вратата и да му е счупил огледалото, а лапето да е починало, без изобщо да излезе от колата, този друг пак е причинил нещо /довело до смърт/ за което ще носи отговорност.
Добре е поне един от сбирщината наглеци зад волана и по пътищата да го отнесе, та на останалите поне малко да им светне, че за простащина и хулиганство понякога има доста неприятно последствия. Щото за многото едноклетъчни единствения въпрос който стои пред тях "аз този мога да го пребия" или "не, този ще ме тръшка, я по-надалеч" и всичките им действия са на база само тази преценка. А докъде се стига след едно начало на някаква агресия им е много сложно и не се затрудняват да мислят.
Е, да, но после се налага много други да го мислят и те са зависими от техните решения, изводи и присъда, както е сега в случая.
Лека му пръст на момчето,аз имам син досущ като него,отдалече дори като две капки вода си приличат,и като гледах видеото когато момчето падна почти се разплаках.Нелепо,нелепо.....колко нелепа смърт.Дееба тая съдба !
Не знам кой е виновен,в поста над моя Liminat пише че дори и само ритник да е имало,отговорността трябва да бъде понесена от съответната страна.
Искам да кажа следното обаче,което не искам да вкарвате в констекста на случая,и да го отъждествявате по какъвто и да било начин с него: познавам хора,които АКО тръгнат срещу вас с бокс,най добре ще е да ги застреляте.И аз лично бих ви оправдал.Бокса е жестоко оръжие,и само който не е понасял удари от него,не знае за какво става дума.
пп.Твърдо против съм да се дават коли на тия млади деца,пълни с адреналин.Моя син вече е лишен от мен от възможността,над 1000 лева ми струваше опита му да се прави на състезател.Затова вече не пипа .Като узрее,и сии купи сам кола- да си я кара..
Не знам кой е виновен,в поста над моя Liminat пише че дори и само ритник да е имало,отговорността трябва да бъде понесена от съответната страна.
Искам да кажа следното обаче,което не искам да вкарвате в констекста на случая,и да го отъждествявате по какъвто и да било начин с него: познавам хора,които АКО тръгнат срещу вас с бокс,най добре ще е да ги застреляте.И аз лично бих ви оправдал.Бокса е жестоко оръжие,и само който не е понасял удари от него,не знае за какво става дума.
пп.Твърдо против съм да се дават коли на тия млади деца,пълни с адреналин.Моя син вече е лишен от мен от възможността,над 1000 лева ми струваше опита му да се прави на състезател.Затова вече не пипа .Като узрее,и сии купи сам кола- да си я кара..
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Докато не се докаже особено в такава ситуация, каквато имаме тук - спрете да им викате убийци. Аз лично на клиповете убийство не видях. Ако има такова е хубаво да се докаже и тогава да говорите така. Защото, според мен, това не е убийство особено, че и втората аутопсия не може да определи защо е починало момчето. За това изчакайте и до тогава можете да ги наричате обвиняеми. Защото ако мен ме наречеш убиец публично, без да го докажеш, спокойно мога да те осъдя за клевета. За това си мерете думите.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Защото ако мен ме наречеш убиец публично, без да го докажеш, спокойно мога да те осъдя за клевета. За това си мерете думите.

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
За момента излиза, че жертвите в този нелеп случай са три.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Що журналистя дет го спукаха и не можеш да му намериш ни уста, ни нос не умря? При положение, че втора аутопсия се прави и още не се знае от какво е починал е видно за всички, че не е умрял от бой до смърт. Епилептик ли е бил що е бил, не е ясно, но всеки попаднал в такова спречкване няма телепатични сили да определи кой колко е болен и от какво. Не мога да разбера какво се случва напоследък. Всичко ми смърди на политическа основа и всичко се пресилва. Някой има интерес от такива инциденти!
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
vucata написа: Всичко ми смърди на политическа основа и всичко се пресилва. Някой има интерес от такива инциденти!
Прекаляваш!
Просто всеки на днешно време взе да се има за баДка.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Е какво прекалявам бе пич? Всеки пуска във фейсбука тъпотии, протести за винетки, протест правят във Враца, а що не питат тоз 18 годишен младеж кога ходи на училище вместо да се развозва с гаджето и да свирка на пешеходци? Ти за първи път ли си мислиш, че свиркана пешеходци? Той за мене е точно от тия баДки дет си мислят, че све що хвърчи се яде! Що нямаше протести 2012 година като имаше половин метър сняг и беше -20градуса? Що тогава не заляха фейса с видео записи на заснежени пътища?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”