по принцип високите скорости са ми слабост, но 200 -210 км 30 минути? пич можеше да се утрепеш...Tishku написа:iliev77 написа:Tishku написа:iliev77 написа:Tishku написа:Нищо, по-важното е че отивнето и връщането ...... няма такъв купон
Някой снимал ли е
Сега гледам едни ама ми е бавен нета
http://store3.data.bg/boikomutrisov/Kal ... 9.06.2007/ ети тук има клипчета. Той Белки си го е писал в темата ама няма кой да четееее
Това го видях , но ги няма хубавите ни изпълнения с Роската
И мен ме е яд че ги няма.... Тогава съм ви гонил.... Казах ви да ни изчакате ама тръгнахте.... и незнам кво сте правили...............![]()
30 минути карах с 200-210 и немога да ви настигна![]()
![]()
![]()
Свърши ми бензина заради вас
Exell написа:Тцтцтцттц засрами се ся![]()
![]()
![]()
![]()
Пич тоя моя приятел кара по най-олигофренския начин (Човека с 4-ката дет 40 мин. висял на ОМВ да ме чака![]()
), та в най-лява лената с 100 км/ч и хич не му дремеше , че 15 коли му светкат и свирят да се мръдне . А скивай къв съм пич , как го изпреварих шибнах ляв мигач и се направих на бавен да ме минеш
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе и ние за малко да намериме по-бързо пистата ама си се разходихме до Хисаря след 2 голфчета 2-ки с номера СО
Exell написа:Тцтцтцттц засрами се ся![]()
![]()
![]()
![]()
Пич тоя моя приятел кара по най-олигофренския начин (Човека с 4-ката дет 40 мин. висял на ОМВ да ме чака![]()
), та в най-лява лената с 100 км/ч и хич не му дремеше , че 15 коли му светкат и свирят да се мръдне .
Vlad777 написа:Exell написа:Тцтцтцттц засрами се ся![]()
![]()
![]()
![]()
), та в най-лява лената с 100 км/ч и хич не му дремеше , че 15 коли му светкат и свирят да се мръдне .
И аз видях една колона, която се движеше с подобна скорост в най лява, но намерих начин да ги изпреваря.
Корабът майка нещо ръкомахаше
шишето е най малкия проблем и 10 л. туба с ракия ще донесемDragoGT написа:ти видя ли предницата на мойта![]()
какъв срам бре хора отишли сме за да си правиме фън
другият път който не участва шише ракия носи![]()
![]()
titi28 написа:шишето е най малкия проблем и 10 л. туба с ракия ще донесемDragoGT написа:ти видя ли предницата на мойта![]()
какъв срам бре хора отишли сме за да си правиме фън
другият път който не участва шише ракия носи![]()
![]()
все пак теб те познават половината колеги от форума и си знаете и кътните зъби аз съм сравнително нов в клуба и нещо което не ми харесва по колицата неискам да го показвам пред хората!колата я има във клипчето и отпред с тези празни дупки изглежда отвратително но в момента си търся халоген и пак ще заприлича на нещо!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта