всеки разбира по разли4ен на4ин живота.....напоследък констатирам много интересно явление (това е за Франция),прибрали се в Бг за да опитат отново ,се връщат в френско с цел установяване за постоянно.не знам за другите държави как е ,но тукникои не ти пре4и ако имаш по големи цели;докато ли4но мнение е 4е в БГ ако нямаш познати и б ързо се издигаш ,още по бързо те събарят.принципно и тук гледат на нашите като на втора ръка хора ,но това идва от представата за наште българи-РОМИ.а които е имал вземане даване с работещи нашенци ,не иска и да 4уе за други националности(факт е 4е сме кадърни)горд съм 4е съм българин ,но все пак едва ли ще се прибера да живея в БГ
говоря за тук:разликата е 4е тук ти оценяват и признават ТРУДА,докато в БГ няма и да стане още много години
и другата съществена разлика е :ако паднеш надолу,затънеш и така нататък тук за няколко месеца можеш да дръпнеш още по напред ,а в Бг НЕ Е така .
БЪЛГАРИЯ,Родината.......и спама....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пичове,
само се сетих няколко примера от лондонско, първо- там докато бях ставаха по 3-4 убийства на седмициа
второ, ръганицата в метрото е баш като нашите
трето- експанднаха congestion charge зоната с още няколко пресечки,
четвърто- арабите и индииците са същите мангали там
народът масово живее извън лондон и пътуват всеки ден щото им е цифра наема или жилището
тук имам пет пъти по-добър стандарт от там, защото на чужденец няма да ти дадат поне 60 000 паунда годишно лесно, а в лондон не си представям добър живот с по-малко от 5 000 на месец.
Седим си тука, бачкам си, имам си среда, приятели макар и малко, но не съм пришълец
само се сетих няколко примера от лондонско, първо- там докато бях ставаха по 3-4 убийства на седмициа
второ, ръганицата в метрото е баш като нашите
трето- експанднаха congestion charge зоната с още няколко пресечки,
четвърто- арабите и индииците са същите мангали там
народът масово живее извън лондон и пътуват всеки ден щото им е цифра наема или жилището
тук имам пет пъти по-добър стандарт от там, защото на чужденец няма да ти дадат поне 60 000 паунда годишно лесно, а в лондон не си представям добър живот с по-малко от 5 000 на месец.
Седим си тука, бачкам си, имам си среда, приятели макар и малко, но не съм пришълец
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Кучетата си лаят, керванът си върви... след толкова помия, която определени хора изсипаха по мои адрес... просто нямам какво друго да кажа
те щото са големи разбирачи, за това са на тоя хал - киснат пред компира и пишат глупости, с едничката жалка надежда някой да прояви разбиране към тях и да им обърне внимание, защото никои не иска да ги слуша и да ги търпи да му налагат тяахното си мнение в реалния живот.
Доста глупости се изприказваха за щатите и поне това е хубаво, 4е дойдох и видях за себе си. Фактът, че някои хора са се тъпкали по 15 говеда в стая и са бачкали на по две места ГЛАВНО ЗА ПАРИ защото са сметкаджий и са ги боляли бъбреци и кво ли още не, това си е техен проблем - кой както се уреди. Аз нямам такива проблеми
Здраве, щастие и хубав живот на всички желая!!! Аз бях до тук с този форум
прекалено много злоба се е натрупала откакто за пръв път разрових страниците и прозрях истината - VW... ако някой има някакви въпроси, може да ми пише лично съобщение. Няма никакъв смисал да губя време в безмислени разправии с определени прости хорица от тук 

Доста глупости се изприказваха за щатите и поне това е хубаво, 4е дойдох и видях за себе си. Фактът, че някои хора са се тъпкали по 15 говеда в стая и са бачкали на по две места ГЛАВНО ЗА ПАРИ защото са сметкаджий и са ги боляли бъбреци и кво ли още не, това си е техен проблем - кой както се уреди. Аз нямам такива проблеми

Здраве, щастие и хубав живот на всички желая!!! Аз бях до тук с този форум

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
малко като че е излязло де налагам мнението си
просто казвам че "В България нищо не става" не е вярно ...става и то много добре ....
да много ясно че има по добро и човек трабва да се стреми към него ..ако иска да ходи в чужбина ако иска да работи тук ..... аз от 15 години гледам как нещата вървят само нагоре и се променят за добро ..... и има много ама много работа и задачи .. ама ужасно много ...... всеки да търси шастието и да прогресира както намери за добре ....но проблема не е в държавата ..това казвам ...защото много могат и тук ..... и някой идва и почва ..нищо не става от тоя кенеф ....... еми не върви... отделно има хора живеят с 5 долара годишно в третия свят и никога не са виждали 1/1000000 част от това което има тук и пак не хулят така .....
и това е всичкото защото сме възприели по голямата част от западната философия за живота ако бяхме закърмени с източната философия въобще нямаше да ни пука от марсотия и бедност ...абе всичко е ялово

и това е всичкото защото сме възприели по голямата част от западната философия за живота ако бяхме закърмени с източната философия въобще нямаше да ни пука от марсотия и бедност ...абе всичко е ялово
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само да вметна, по отношение на писаното по-горе - няма, ама наистина няма хора, които където и да било по света да си купуват жилище кеш, всичко става на кредит, освен ако тате или бате не е Рокфелер или друга заможна фамилия. Това че някой изкарал пари там да си купи жилище тук не е никакъв пример за успех. Успех е с парите, изкарани там, да си купиш жилище там, което с миене на чинии няма как да стане.
Евала правя на българи, които отиват в чужбина, и правят бизнес там, свой собствен... Евала и за тези, които отиват и наравно с други националности печелят конкурс за престижна работа, или които ги вземат направо от университета на квалифицирана работа, защото са кадърни. Но да отидеш да работиш нещо просто така, само щото там се изкарват повече пари от тука - е в това не виждам смисъл.
И най-накрая, спокойствието сами трябва да си го създадем. Всеки трябва малко повече да мисли като част от едно общество, а не само за себе си и да гледа от своята камбанария. Има няколко показателни поговорки в този смисъл, може и да не ги предавам точно: "Ще запаля моята къща, та да изгори на Вуте плевнята", и "Не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле".
Евала правя на българи, които отиват в чужбина, и правят бизнес там, свой собствен... Евала и за тези, които отиват и наравно с други националности печелят конкурс за престижна работа, или които ги вземат направо от университета на квалифицирана работа, защото са кадърни. Но да отидеш да работиш нещо просто така, само щото там се изкарват повече пари от тука - е в това не виждам смисъл.
И най-накрая, спокойствието сами трябва да си го създадем. Всеки трябва малко повече да мисли като част от едно общество, а не само за себе си и да гледа от своята камбанария. Има няколко показателни поговорки в този смисъл, може и да не ги предавам точно: "Ще запаля моята къща, та да изгори на Вуте плевнята", и "Не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле".
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Кучетата си лаят, керванът си върви... след толкова помия, която определени хора изсипаха по мои адрес... просто нямам какво друго да кажате щото са големи разбирачи, за това са на тоя хал - киснат пред компира и пишат глупости, с едничката жалка надежда някой да прояви разбиране към тях и да им обърне внимание, защото никои не иска да ги слуша и да ги търпи да му налагат тяахното си мнение в реалния живот.
Здраве, щастие и хубав живот на всички желая!!! Аз бях до тук с този форумпрекалено много злоба се е натрупала откакто за пръв път разрових страниците и прозрях истината - VW... ако някой има някакви въпроси, може да ми пише лично съобщение. Няма никакъв смисал да губя време в безмислени разправии с определени прости хорица от тук
Ако визираш мен аз съм живял в апартамен с 3трима души като имах собствена стая

Успех ти пожелавам и да изкараш добре, може да ми драснеш на Л.С къде си в Аляска и какво бачкаш, ще ми е интересно да споделиш и аз ще споделя с теб разни работи.

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа: ...
Евала правя на българи, които отиват в чужбина, и правят бизнес там, свой собствен... Евала и за тези, които отиват и наравно с други националности печелят конкурс за престижна работа, или които ги вземат направо от университета на квалифицирана работа, защото са кадърни.

Но само да кажеш останалите пичове, че са те взели директно от университета в избор от 120 глави не е истина ква злоба се надига у всеки в чужбина.
Аз винаги викам че срамна работа няма.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
VW_FEN написа:Кучетата си лаят, керванът си върви... след толкова помия, която определени хора изсипаха по мои адрес... просто нямам какво друго да кажате щото са големи разбирачи, за това са на тоя хал - киснат пред компира и пишат глупости, с едничката жалка надежда някой да прояви разбиране към тях и да им обърне внимание, защото никои не иска да ги слуша и да ги търпи да му налагат тяахното си мнение в реалния живот.
Здраве, щастие и хубав живот на всички желая!!! Аз бях до тук с този форумпрекалено много злоба се е натрупала откакто за пръв път разрових страниците и прозрях истината - VW... ако някой има някакви въпроси, може да ми пише лично съобщение. Няма никакъв смисал да губя време в безмислени разправии с определени прости хорица от тук
Простотията моето момче говори с твоята уста!Казвам ти го като учен с достатъчно възможности да работи в чужбина,но съм предпочел РОДИНАТА И ХОРАТА ЖИВЕЕЩИ В НЕЯ!Никога не наричай другите прости хорица....има какво да научиш от всеки независимо от интелектуалното му ниво!Един от моите професори(Бог да го прости!) преди 15 години когато взех първата си специалност ни завеща следните думи(които и до ден днешен кънтят в главата ми)
"Вие вече сте висококвалифицарни лекари с уважаван специалност......това обаче нищо не значи!Уважението не идва от интелектуалното или социалното ниво което заемата ,а от сопобността да уважавате пациентите и да се вслушвате внимателно в техните думи...ДА КОНТАКТУВАТЕ НЕПРИНУДЕНО,ДА УВАЖАВАТЕ И ДА СЕ СБЛИЖАВАТЕ И С ПРОФЕСОРА И С КАРУЦАРЯ И С ОВЧАРЯ И С ПОЛИЦАЯ И С ПРЕСТЪПНИКА
защото всички те са ВАШИ ПАЦИЕНТИ имат нужда от вашето внимание и помощ....."
Тази негова сентенция аз приложих не само в моята професия ,но ив живота си....(който е достатъчно дълъг за да си направя оценка )...и много,много ми е помогала в общуването с най-различни социални слоеве на обществота....Само ще ти кажа,че имам хора на които мога желязно да разчитам от всички гореизброени категории ,че и още някои
Така е в живота възвишени ми самохвалко....няма мнение което да си струва да бъде подценено или игнорирано независимо от това кой е неговия автор.....[/b]Винаги има какво още да се научи и учител може да ти стане всеки без значение от ранг,интелект и социален статус!!!!!
[b]Такива като тебе по-добре да не се връщат в България защото само ще я съсипят още повече!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”