Изнудвачи по телефона! Какво да правя?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Нед 26 авг 2007 0:37

ChernoGTI написа:
mr_bush написа:Колко глупаво само "Печелите 300лв и плазмен телевизор само трябва да закупите ваучер от 60лв" :applause: :applause: :applause: mhihi mhihi mhihi

да ги ударжат оот наградата.....искам 240 лв и телевизор

Е то и така става ама нали правилата не го позволяват mhihi

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Нед 26 авг 2007 0:56

добре де давам им 240 подкуп да забравят правилата.....искам си телевизора :lol:

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Нед 26 авг 2007 10:30

Звъняли са ми на мен, за ваучери, доста се позабавлявах, беше ми скучно и си побъбрихме доволно :lol: на баща ми звъняха също, за маслени дозатори, хубаво че се случи да съм до него, нахраних ги доволно, ама след като го правят, занчи изкарват пари гадовете...

ПС спомняте ли си по господари на ефира преди време даваха как тия гадове звънят на оперативен телефон в полицията, който се записва постояно /явно са налучквали/ и почват да зарибяват някаква кука, ама той бързо се усети... леле как съм се хилил не е истина :lol:

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Нед 26 авг 2007 10:35

Много ще е яко само един такъв мангал да хванат, и да го покажат навсякъде по телевизии, вестници, и да го бутнат в затвора. Не е невъзможно, полицията разполага със страшна техника, просто на никой не му се занимава.
Навремето ако си спомняте някакъв студент беше звънял на Бойко Борисов и го псуваше, обръщал се към генерала със "Куре" :lol:
И една сутрин в 6 часа Бате Бойко пратил баретите и го изкарали по бели гащи от общежитията :twisted: Та ако се направи някаква ей такава показна акция, ми се струва че ще има голям ефект.

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Нед 26 авг 2007 11:24

Не съм дочел темата но на тия телефонни глупости - бой им е мамата и рязане на езици и уши - телефон да не докосне повече .
И пръстите да не праща кофти СМС'и .! :smackbum :rocketwhore :laser :whip

ГLГLГL

Мнениеот ГLГLГL » Нед 26 авг 2007 14:52

По-интересно е как осребряват после телефонния кредит. Не вярвам цялата шашма да е за да имат безплатни телефонни разговори. Със сигурност някакъв % се превръщат в пари.

Потребителски аватар
AdIoSsSs_AmIg0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AdIoSsSs_AmIg0 » Нед 26 авг 2007 15:05

Ако звъни изнудвач кажете това.Абе ти нещо се ебавах ли бе.Ти знаеш ли кои съм бе.Аз съм на Митю очите брата бе.Напрао ше ти чупя костите и ща вкарам в болницата бе.Пробвано е .Като звъняха на братовчед ми каза това и оня затвори и не е звънял повече.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 26 авг 2007 16:35

AdIoSsSs_AmIg0 написа:Абе ти нещо се ебавах ли бе.Ти знаеш ли кои съм бе.Аз съм на Митю очите брата бе.Напрао ше ти чупя костите и ща вкарам в болницата бе.Пробвано е .Като звъняха на братовчед ми каза това и оня затвори и не е звънял повече.

:screwy

много е важно да се използва "бе", че иначе не става номера, ще те усетят, че си Ентелигент :wink:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Вто 28 авг 2007 2:15

AdIoSsSs_AmIg0 написа:Ако звъни изнудвач кажете това.Абе ти нещо се ебавах ли бе.Ти знаеш ли кои съм бе.Аз съм на Митю очите брата бе.Напрао ше ти чупя костите и ща вкарам в болницата бе.Пробвано е .Като звъняха на братовчед ми каза това и оня затвори и не е звънял повече.

Ами ако самия той ми звъни :lol:

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Вто 28 авг 2007 9:48

mr_bush написа:
AdIoSsSs_AmIg0 написа:Ако звъни изнудвач кажете това.Абе ти нещо се ебавах ли бе.Ти знаеш ли кои съм бе.Аз съм на Митю очите брата бе.Напрао ше ти чупя костите и ща вкарам в болницата бе.Пробвано е .Като звъняха на братовчед ми каза това и оня затвори и не е звънял повече.

Ами ако самия той ми звъни :lol:

Тогава му казваш - абе копелдак, що не познаваш брат си бе? Ти си срам за майка ни бе! У затвора ли влезна бе? И пак с цървулските номера по телефона почна, келеш с келеш!

:D

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Вто 28 авг 2007 10:40

На баща ми му звъннаха и го гледам, докато приказваше спокойно оня му вика роднини във варна имаш ли.. баща ми вика да, и оня - е сети се кой съм тогава .. и докато баща ми беше спокоен по едно време го чувам как му вика 'Айде казвай по същество, колко пари искаш и да приключваме' :lol: :lol: :lol: И оня затвори.. не трябва да им се връзваме , ни най-малка представа си нямат от семейството ни просто налучкват..

Потребителски аватар
murzelamka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот murzelamka » Вто 28 авг 2007 11:59

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 28 авг 2007 12:53

бе много са се активизирали тия измамници бре, и моя позната се оплакваше, че са и званяли и че в началото на разговора се е вързала

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Вто 09 сеп 2008 7:57

Събуждам се тази сутрин от псувни на майка ми. Звъннал домашният телефон и разтреперен женски глас:
-майко, майко,! ужас! той катастрофира /*и подобни дивотии*/
-кой бе!? Коя си ти! Имаш грешка!
Накрая се включил мъжки глас:
-Добър ден, аз съм следовател ....
-Абе я си (&@$^ майката. *)$)@@*&*!&І( и т.н. /*а мамчето от българския, псувните покрай стареца най-добре ги е научила :twisted: */
И следователят сам си затворил :lol:
Предложих и да пишеме жалба и да го видят номера, и ако може да се проследи и ако от полицията не им се занимава да ги запозная с Оправителя, който лежи под леглото :023: . Ама според нея това е прекалено плоско, някой да се хване, след като станаха толкова популярни тези изнудвания и медиите редовно ги коментират.

Малко ОФФтопик рано сутрин, ама да си знаете, че може и от "полицията" разни следователи да ви звънят :evil:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Вто 09 сеп 2008 13:20

Деева и гадовете. Лошото е, че възрастните хора се връзват. Представям си, примерно, ако някой звънне на баба ми с подобен сценарий, как ще се ошашка женицата. Най-малко защото е супер честна и почтена и никога не би предположила, е някой ще се опита така да я измами.
А на мен преди време ми се обаждаха да ми честитят, че съм спечелил някаква награда - леко се понаакаха като почнах да им задавам въпроси - как са ми намерили глобулския номер (на никой почти не съм го дал), каква, аджеба, е тая награда и тн. Затвориха си и толкоз.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”