anonimko написа:срещу комунизма не можем да се борим
Този пост не е ли малко в нарушение на правилата?

не е скъп бензинът, колеги, заплатите са ни малки - ако получаваш 2000 евро примерно на месец, 1 евро за литър бензин или нафта няма да ги усетиш. но при заплата 300-400 евро примерно...тегаво идва....
embi4a написа:не е скъп бензинът, колеги, заплатите са ни малки - ако получаваш 2000 евро примерно на месец, 1 евро за литър бензин или нафта няма да ги усетиш. но при заплата 300-400 евро примерно...тегаво идва....
Аз аки зимам 400 евро заплата ще си ударя задника в тавана бе колега и няма да стачкувам - обещавам!
connor cane написа:embi4a написа:не е скъп бензинът, колеги, заплатите са ни малки - ако получаваш 2000 евро примерно на месец, 1 евро за литър бензин или нафта няма да ги усетиш. но при заплата 300-400 евро примерно...тегаво идва....
Аз аки зимам 400 евро заплата ще си ударя задника в тавана бе колега и няма да стачкувам - обещавам!
не знам колко взимаш сега, но, повярвай ми, когато почнеш да взимаш мечтаните в момента 800 лева примерно, пак няма да ти стигат - просто ще почнеш да си позволяваш повече неща...
longora написа:В момента малко над 1000Евро не ми стига на месец ... В тези пари влизат - данъци, такси, храна, дрехи ( рядко ) и бензин и нафта за колите ( ако се налага и поддръжка ) Дрехи нямам много защото не се произвеждат много за мен, и колата не се кара толкова много ... харчи се най-много за храна и данъци .. Еми 2000лв+ просто не стигат.... тва е. Wili98 това с неплащането на пътен данък за пасата е вид мой протест ....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта