ми да ти кажа ,то от такива проби сме на тва дереджеSpectre™ написа:
Това беше в десетката...
One, а защо да не се пробваме...., какво ще ни стане..., повече от това в което се намираме..., един пълен асурд....

Отговор на телефонни обаждания
Когато искате да се свържете със столични общински служители, можете да се обадите в делник между 9:00 и 17:30 часа, като имате предвид, че в интервала 12:00-14:00 има 30-минутна обедна почивка.
9377505, 9377506, 9377507, 9377203, 9377448, 9377592, 9377593 са телефоните за връзка с центъра за услуги и информация на Столична общинска администрация, който в делник работи от 8:30 до 18:00 без обедна почивка. Общинските служители ще отговорят на телефона със стандартен поздрав и ще се представят.
Когато ни се обаждате по телефона, ние се стремим по възможност да ви отговорим до 30 секунди.
One написа:CoZmO написа:
Не мисля че варианта за стачка е по-незначителен от това да си останем с празни приказки във форумите. Защото пък тогава ептем ше си кажат "Офте мофте".
абе хора
проблема НЕ Е в цената на горивата, това как не може да го вденете ?
propparo написа: Не е колега,то е ясно.
Проблема за мен е само един--че съм се родил в Булгаристан.И съответно работя по въпроса за оправяне на последиците от това![]()
One написа:значи
имаме сбъркана данъчна, социална и здравна политика - оттам всичко сбъркано
защо ?
защото имаме управляваща администрация 10 пъти по голяма от държави със същия брой население - администрация която трябе да яде !!!
тя яде от данъците ни (което включва и акцизите) които основно оформят крайната цена на продуктите в частност горивата.
За да се намалят тези данъци/акцизи требе да се увеличи нещо друго. иначе пенсионерите ще умрат и те от глад
Защо не се прави нищо по въпроса с това да имаме нормална администрация, нормални данъци , социлна и здравна политика ???
- ами щот тогава народа ще е спокоен и ще почне да гледа в паничката на т.нар политици и да ги контролира за това което правят/не правят, а това не им и е изгодно
докато хората са забатачени в битовизми и простотии те си правят "политиката" стават милиардери и ни се смеят нагло от телевизора
и понеже сме порост народ, а е казано прост народ- слаба държава , сме на тоз хал........ и няма оправия
така за оплетени държава с престъпност,че само военно положение може да изчисти таз измет
ама и армия вече си нямаме....
Spectre™ написа:Само не ми е ясно защо спорим един друг като знаем... каква е истината..., не става въпрос само за горивата.., А ИЗОБЩОТО за всичко... в тази пропаднала държава...
Аз съм за такъв протестен митинг и ще докарам възможно всички познати...., ще обявим и по другите форуми..., за това шествие...
и други хора ще се включат....
Ако ние не направим нещо за нас си, кой ще го направи...
АЗ СЪМ ЗА!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта