kokovanev написа:Чакай сега, момичето недо...но ли да ходи? Приглушена светлина, стойка Г, че да се поопъне целулита и да се не виждат някои др. работи, и ще чуеш звук, като от цепене на зряла диня...![]()
П.П. Съжалявам, не се удържах...
Бисери от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:

Kalinn написа:.......... Преди една година ми купиха от Испания телефон за 20европри положение,че тук в България беще 750лв. ...........

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=49372
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
bobiai написа:колега ако е така те производителите щяха да ги слагат климатиците в хадилни чанти.аз се занимавам с климатици на коли и с ремонт на хладилници- ,хладилната чанта е направена да замузчва и така да хлади а климатика 1 градус преди точката на замъзване сега става ли ясно че така не става.

pironski написа:да видиш тогава фото шопи фото граждани и т.н

от тема: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=51859
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:.....Считай ,че ти се е прецакал цялостния реглаж на автомобила!!!Потенциометъра(или TPS) се регулира само на специален уред....във Варна само 1 човек има такъв стенд!Даже на моргата инжекционите втора ръка ги продават комплект с потенциометъра(пломбиран заводски) точно по тази причина.....трудната настройка!!!
този майстор заслужава да му строшиш тиквата ,но поне си поискай парите обратгно...
А сега!!!!Сега търсиш Елкон с декодер и стенд за реглаж на TPS-a нов реглаж на бензин ,проверка на цялата система по запалването,реглаж на газовото(ама само на него!!!!!-на газаджия няма да даваш да ти пипа друго.......иначе някои от тях изпадат в инженерен делир и пипат с пакостливи присти навсякъде из ДВГ......същински полтъргайсти да знаеш.....)
Този джуркан боб аз го изядох два пъти докато колата ми беше още на 1 месец.....сега чакам двамата прословути майстори(Вангел-на ул.Калитин и Людмил-до автошколата.....да ги знаят Варнеските колеги!) да дойдат при мен та да им направя 3-кратна промивка на рекутма със сапунка.....за свежест на мислите.....
TPS-а е като жената в цикъл.....не се пипа ,защото не се знае какви ще са реакциите му......
баси цветущо-анатомичния език -> доктор Жокер рулззз
Върни се в “ОФФ-Топик - други”