Дон Хуан Голфа написа:Мислех да съм първият притежател на Голф VI но уви са ме изпревалили
Дон Хуан Голфа написа:Мислех да съм първият притежател на Голф VI но уви са ме изпревалили
brum написа:Ми има често проблеми с скоростния лост - първа, втора, трета газ, и къса лоста, остава ми в ръката, ама аз нали съм шаолинска нинджа джадаи - фащам клещите и продължавам.
Един път през ауспуха ми изхвърча бутало, зад мен автобус, зад него - бензиновоз - те тва бутало мина през автобуса все едно го няма, удари се в бензиновоза, оня като гръмна...хубу че голфа е бегачка, настъпих го, направих асвалта на вълнички и гледам в задното огледало как експлозията не може да ме догони...
Е после сменях съединител, че тия мощни двигатели ги нямат за нищо, палят го за секудни. Ама си монтирах пожарогасител с контрол вътре - като давам газ и наливам на диска пяна да не се запали...
rusipk написа:Ами нали ще ползвам мойте скорости тъй,че проблема с полуоските отпада,а генерацията и смукателните тръби ще прехвърля от моя.Горивната система е моно и ще я махна,а ще си поставя карбуратора,по-точно ще карам на газ.
golfer написа:ауууууу![]()
с това мнение по-горе ще те сложат в бисерите.
това дето си го замислил е умрЕло преди да се роди.
по-добре недей.
stoqn_g60 написа:are you suregolfer написа:stoqn_g60 написа: е ти па колега то по улиците 1 кола няма абе РАЙ напрао
алооооооо,
иронизатора!
12 години карам в София ежедневно.
през миналата седмица съм навъртял толкова километри колкото ти въобще си карал някога!
'айде да не спориме за трафик и задръствания става ли?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта