maks написа:Това алкохол+пиене си е опит за непредумишлено убийство.
малиииии максо ти си за президент на кока кола ве...

АЛКОХОЛА-САМО ЗА ГЛЕДАНЕ!

Стиви Джи написа:Kaizer Soze написа:Glove написа: Затова икам да се махнем от тази държава с VW-fenka!
Държавата ти крива?!? Бегайте в Карфур, там е убаво...![]()
Така и не се научихте, че държавата се прави от хората в нея...
Съгласен, Кайзере. Само че Карфур е френска верига магазини, тип Билла. Да не би да имаш предвид Дарфур?
Golf_Blade написа:Ludia написа:еми като се обръщат железните джанти, не е ли почти същото?
Точно за това иде реч, дасе използва обръча от обикновенна 16-ка да речем все едно ще ги обръщаш и основата с дупките за болтовете да речем от 16 ББС от юбилейна 3-ка! Като се мине обръча на пескоструя и се вапца да речем сив металик а основата черна мисля че нема да стане лудница джантата! Идеята ми е не да обръщам джанта обикно венна а да създам алуминка с железен обръч тип 9Ж! А и мисля един такъв хибрид нема да е хич интересен!
Ludia написа:kaiser666 написа:Ludia написа:kaiser666 написа:Еми на мойта само за разглобяване и зглобяване ми изкаха 80 кинтаЗа това си взех нова за 200.Старата я разглобих с триста зора,а за зглобяване не ми се мисли така,че по-добре търси си нова.Щом си я прибрал на самоход може и да не е много знам ли?
и тили закъсал?
:f_ckyou: ама и ти разбираш от граматика колкото аз от совалки
в Батановци да нямате космическа станция?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: D1D00 и 31 госта