Отдавна чета вашите мнения, идеи, помощ при проблеми и всички други участия в този сайт. Искам да ви кажа, че като (отскоро) шофьор на VW съм приятно изненадан от факта, че около този клуб има хора, които са сплотени. Отдавна си мисля, че нещо такова е нужно на България като цяло...тъй че ми се щеда съм с вас. Кажете сега как се става член на клуба, че искам и аз да съм освен горд притежател и горд ползвател на уважаваната марка VW?
Член на клуба VW
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Член на клуба VW
Здравейте, симпатяги!
Отдавна чета вашите мнения, идеи, помощ при проблеми и всички други участия в този сайт. Искам да ви кажа, че като (отскоро) шофьор на VW съм приятно изненадан от факта, че около този клуб има хора, които са сплотени. Отдавна си мисля, че нещо такова е нужно на България като цяло...тъй че ми се щеда съм с вас. Кажете сега как се става член на клуба, че искам и аз да съм освен горд притежател и горд ползвател на уважаваната марка VW?
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре дошъл
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1145
1. Не е задължително да си притежател на автомобил VW.
2. Членството в клуба е доброволно.
3. Членовете са длъжни да спазват клубния Устав.
4. Членове се приемат след разглеждане на молбата им от ОС в 14-дневен срок.
5. Новоприетите членове не са членове по право на УС и ОС.
1. Реши се годишния Членски внос да е в размер на 50 лв.
2. За да няма затруднения ще се плаща на 2 равни вноски.
3. Клубна карта се получава в 14-дневен срок след плащането на членския внос.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1145
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dragon написа:Ами старая се да съм умерен, тя моята колица е предимно градски автомобил, тъй че не се и налага да я юркам чак толковаПък като трябва - тя си се движи спокойно и с 150...
Количката ти е идеална, аз имах Г3 1.4 и бях /и сега съм си/ много доволен от нея
Ако си я подържаш редовно и не си състезател от Ф1 всичко ще е ок
Когато имаш някакви въпроси питай ще ти отговорим с удоволствие
Върни се в “ОФФ-Топик - други”