сега пак ше карам с употребявани гуми
Кофти:(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Кофти:(
Колеги, откраднаха ми гумите заедно със джантите. Гумите ми бяха чисто нови Корморан на 100 км. Към 5 и нещо чувам алармата и гледам колата виси във въздуха на некви стойки. Не са успели да вземат само предната дясна, обаче и на нея и бяха свалили болтовете дееба. Ако някой продава железни 14" с четири дупки да казва. Ебаси с колко пари се овътрих не ми се мисли
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскале, защо му опяваш на човека, достатъчно му е кофти!
Ако е със стандартни джанти секретните болтове не помагат - главите излизат извън джантата, и въпреки че външната част на секретния болт се върти, като се стегне главата с френски ключ и се развърта и без шперц.
По-добре се моли да не харесат твоите джанти и гуми, че тогава само гараж спасява, и пак не винаги.
Ако е със стандартни джанти секретните болтове не помагат - главите излизат извън джантата, и въпреки че външната част на секретния болт се върти, като се стегне главата с френски ключ и се развърта и без шперц.
По-добре се моли да не харесат твоите джанти и гуми, че тогава само гараж спасява, и пак не винаги.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала написа:Пълни глупости!Има едни ментета които са с 3 секрета серийно производство и струват по 7-8 лева комплекта.Но има от 15 лв/жълто-черна опаковка са/които са 1 на 1000 съвпадение,така че който търси намира.
Който търси, намира... Даскале, мислиш ли, че тея дето крадат гуми нямат всичките 1000 комбинаций? Та нали с това се занимават, копеленцата, нищо не може да ни спаси...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”