А вие как мислите.
Мъже или жени са по-силни в амбициите ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Мъже или жени са по-силни в амбициите ?
Мъжете или жените намирате за по-амбициозни, днес за пореден път се убедих че жените ни бият и то с доста .
А вие как мислите.
А вие как мислите.
Последна промяна от L&R на Пон 16 яну 2006 21:14, променено общо 2 пъти.
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
не
не съм съгласен, жените просто искат да доминират над мъжете, убеден съм че по идеи размах фантазия и тн мъжете са ненадминанати
жените обаче инстинктивно се борят да не останат отдолу и често завършват над нас ...
жените обаче инстинктивно се борят да не останат отдолу и често завършват над нас ...
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: не
koko jumbo написа:не съм съгласен, жените просто искат да доминират над мъжете, убеден съм че по идеи размах фантазия и тн мъжете са ненадминанати
Е съгласен съм с теб, но това е в защита че има инстиктивно силни амбиции.
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: не
L&R написа:koko jumbo написа:не съм съгласен, жените просто искат да доминират над мъжете, убеден съм че по идеи размах фантазия и тн мъжете са ненадминанати
Е съгласен съм с теб, но това е в защита че има инстиктивно силни амбиции.
да идеята ми е че ако един мъж впрегне креативността си в банална амбициа да бъде над, жените само могат да му дишат прахта - друг въпрос е мъжете са заети да спасяват света и тази дребнава амбиция често им е неприсъща
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
жените са по амбициозни,но изключително рядко постигат заветната цел(все пак никоя жена не знае какво иска наистина),а ако достигне целта си жената го е направила без фантазия,преминала е през всички възможни перипети,в повечето случаи без дори да опита да ги избегне.мъжете са по малко амбициозни защото са реалисти,знаят възможностите си и рядко си поставят цели които мислят че не биха били изпълними.реферат по философия написах май 
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз по принцип не обичам да обобщавам ели да слагам определена група хора под общ знаменател и затва няма да отсичам кой по- по- най- ... но понеже съм маняк на тема мъдрости ще цитирам една любима (моля дамите тука да не ми се обиждат)
туй мисля да е моя отговор
жените не винаги знаят какво искат, но винаги го постигат
туй мисля да е моя отговор
Върни се в “ОФФ-Топик - други”