Некоректен колега с ник "venho"-Венцислав Дамянов

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stinka
Автомобил: pasat b5 i pasat b3
Двигател:

Некоректен колега с ник "venho"-Венцислав Дамянов

Мнениеот stinka » Пет 16 юли 2010 15:03

Колегата не благоволи да ходи в офиса на Еконт да си получи пратката пповече от 10-дни,като същевременно ми писа на лс че е взел пратката.Ето и за кой става дума "super bace vzemam gi s ekont mojesh li da mi g i pratish ili da svurja po nqkakuv na4in moi priqtel ot sf s tebe dfa gi vzeme ako puk si navit s ekonta dannite sa mi grad veliko tyrnovo do ofisa na ekont kvartal kolio fi4eto do vencislav krasimirov damqnov tel 0884747873 blagodarq ti predvaritelno".Няма да обеднея с тези транспортни разходи ,но все пак такива хора нямат работа в този форум.Ако Венцислав има някакъв отговор - на лс или тук/щото по телефона е неоткриваем/..

TU-124
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректен колега с ник "venho"-Венцислав Дамянов

Мнениеот TU-124 » Пет 16 юли 2010 15:18

Разбирам те колега, много е гадно, немога да разбера как има такива хора, може по всякаква причина да неможеш да намериш парите,но звънни,кажи, предполагам че всеки ще прояви разбиране. Мишоци....

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 16 юли 2010 16:12

От тоя Venho само с 6 мнения до тук във форума и най-вероятно всички в "Купува" и "Продава" какво очакваш. Надали някой друг от форума го познава въобще кой е :!: Как се наемате да търгувате с подобни хора - незнам :dontknow: Аз ако бях на твое място нито ще му пратя нещо просто ей така, нито ще си купя нещо от него без да го видя предварително :arrow:

Днес например си купих едни джанти от форума, като човека който ги продаваше се е регистрирал с целта да си пусне джантите и беше само с едно мнение. Обадих се на колегата Freesoul, за което още веднъж му благодаря :bowdown :bowdown :bowdown да отиде с парите и да ги види, така че ако са хубави да ги вземе. Джантите са си супер, взел ги е и ще ми ги изпрати :wink:

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пет 16 юли 2010 16:14

Stefan написа:От тоя Venho само с 6 мнения до тук във форума и най-вероятно всички в "Купува" и "Продава" какво очакваш. Надали някой друг от форума го познава въобще кой е :!: Как се наемате да търгувате с подобни хора - незнам :dontknow: Аз ако бях на твое място нито ще му пратя нещо просто ей така, нито ще си купя нещо от него без да го видя предварително :arrow:

Днес например си купих едни джанти от форума, като човека който ги продаваше се е регистрирал с целта да си пусне джантите и беше само с едно мнение. Обадих се на колегата Freesoul, за което още веднъж му благодаря :bowdown :bowdown :bowdown да отиде с парите и да ги види, така че ако са хубави да ги вземе. Джантите са си супер, взел ги е и ще ми ги изпрати :wink:

Еми да, ето това е начина!
Затова Барбуков имаше една много добра идея, която явно работи и ако повечето се придържат към нея не би трябвало да има проблеми. :да:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 16 юли 2010 17:38

Stefan написа:От тоя Venho само с 6 мнения до тук във форума и най-вероятно всички в "Купува" и "Продава" какво очакваш.

Това не е критерий според мен.
Аз си продадох таблото на този човек - с 1 мнение е, ама е пич.
Познавам и още доста хора от форума, който са с по 5-6 мнения, но са точни :да:
Според мен това, че някой е с 1000+ мнения, не го прави коректен.
Или си си путк@ или не си.
Ако ще и с 1 мнение да си :да:

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Пет 16 юли 2010 17:47

Напълно подкрепям Лучи :wink:

TU-124
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TU-124 » Пет 16 юли 2010 17:53

И аз така мисля, дори и 1000 мнения да имаш, те не те правят коректен, просто колегата е трябвало да постъпи по друг начин.

Потребителски аватар
stinka
Автомобил: pasat b5 i pasat b3
Двигател:

Мнениеот stinka » Пет 16 юли 2010 21:30

Съгласен съм с повечето от по горе писалите колеги .Поне младежа да беше вдигнал ,кого го потърсих по GSM-ма.Става дума за наложен платеж -5 / ПЕТ /лв. ,бях съгласен да го махна-да плати транспортал.А колегата ме излга ,че е взел пратката.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Нед 18 юли 2010 9:23

Върни се в “ОФФ-Топик - други”