Добре са ти и гумите. Тоз товарен индекс незнам точно колко трябва да е на голфовете ама и при мене в момента е 82.
Жив и здрав и внимавай с по-големите дупки.
Ако питаш мене не падай под 60 на гумата, че ще изправяш джанти.
Да са ти честити.Тва е общо зето наи-яката джанта за мен -двоини спици Жалко че голфа не е с 5 болта Някои знае ли къв е стандартния размер на гумита на 3-ка?Сори за офтопика.
Rabbit_TDI написа:Да са ти честити.Тва е общо зето наи-яката джанта за мен -двоини спици Жалко че голфа не е с 5 болта Някои знае ли къв е стандартния размер на гумита на 3-ка?Сори за офтопика.
ако погледнеш отвътре на капачката на резервоара трябва да видиш фабрична лепенка с 3те вида размери и съответните препоръчителни налягания на гумите съобразно натоварването на колата
при мен преди на GOLF III TD 1993 и сега на GOLF III GT 1997 са :
175/70R13
185/60R14
195/50R15
Exell - честито, колата стои по друг начин направо Много безаварийни километри по нашите лунни пътища!
И на мен си ми харесват zemon колата е 1.4 ай няма нужда да я спъваме , че трябва на фитнес да се ходи та да бутаме .
Ша черпиме няма проблеми , а старите гуми 13-ки Uniroyal все още се чудя какво да ги правя , ако някой има интерес за гуми + джанти 13 цола , нека пише на лични и може да измислим нещо.