Как да се отърва от нагли банкови служители

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Phenomenon
Автомобил: VW Polo 6N
Двигател: 1.4 AEX 1997

Как да се отърва от нагли банкови служители

Мнениеот Phenomenon » Вто 16 апр 2013 11:42

Здравейте колеги, закъсах го с един преятел, теглил човека заем от някаква без известна фирма и остана без работа, при което започнали да звънят на негови близки от където се сдобили с моя домашен номер и от известно време насам само звънят и ме занимават с глупости (къде е лицето/работи ли/къде живее и т.н.)...неколкократно обясних, че не желая да се занимавам с случая, но няма разбиране бил съм лице за контакт, а аз дори и не съм дал съгласието си, дори съм сигурен, че и въпросното лице не ми е дал телефона за контакт, а негови близки...
Към коя институция мога да подам жалба :beat_butt2 ?

ПП
Не открих подобна тема, но се извинявам ако има вече такава...

Потребителски аватар
ivanovkbg
Автомобил: Passat B6
Двигател: BKP 2007 4Motion

Re: Как да се отърва от нагли банкови служители

Мнениеот ivanovkbg » Вто 16 апр 2013 11:43

Можеш да говориш с Vivacom или с полицията, че не желаеш да те тормозят.

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Вто 16 апр 2013 12:17

В най скоро време очаквам тема ЖЕНАТА МЕ БИЕ КАКВО ДА ПРАВЯ Тегли им една и им обясни аргументирано да не те занимават с глупости

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Вто 16 апр 2013 12:52

За Банка ли става въпрос или друга кредитна институция че не се разбира от поста ти....ако е банка пиши коя е...няма нищо секретно или подсъдимо да кажеш кои са....

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Вто 16 апр 2013 13:05

казваш не познавам такъв, а ако ми се обадите още веднъж ще подам жалба в полицията- и го направи. Няма да те закачат повече.

Потребителски аватар
Phenomenon
Автомобил: VW Polo 6N
Двигател: 1.4 AEX 1997

Мнениеот Phenomenon » Вто 16 апр 2013 16:02

Става въпрос за кредитно бюро не запомних името, но е някакво без известно...
Въпроса е там, че се опитах първо с добро и след една седмица пак звънят ... Днес преди да пусна темата постъпих точно така както сте ме посъветвали, но съм 100% сигурен, че ще звънят пак и искам при следващото позвъняване да си изпълня заканата за жалба, затова и пуснах темата за да получа отговор към коя институция е най-добре да се обърна ...

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 16 апр 2013 16:37

имат навика да звънят в кофти време. На домашния номер преди време решиха, че ще търсят някаква мома, дължала некви пари на некой си. Хубаво, първите пъти им обясних, че нямам идея коя е тя, и най-вероятно ги е метнала с телефона. Уж всеки път се разбирахме, ама моя телефон все си стоеше в некви списъци, нещата не се решаваха и те започнаха да стават все по-нагли. Един път се разправях ... и аз нагъл, загубихме си 10 минути, не ми пречеще и да продължа, ама тва звънене в 6-7 сутринта ми дойде в повече. Изключих телефона от тока и съм го забравил за 1-2 месеца. После го пуснах за около месец и повече не звъннаха, но пък аз установих, че съм плащал едни много грешни пари на БТК за нещо което нито съм ползвал, нито ми липсва, и взех че си закрих номера. Те пари от мен не изкараха, ама аз покрай тях спестих едни 13 лева на месец. Така че, имай го предвид. Жалбата е вариант сигурно, ама какъв реален резултат ще докара .. и как просто нямам идея.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 16 апр 2013 17:09

Лично, аз бях на подобно дередже! Бях дал моя номер (с мое съгласие) на мой другар, като 2-ро лице, че ще си плаща! Човека взе лап топ на изплащане! И няма 2 месеца, и ми се звани! Някакъв номер, нито го знам нито го познавам. И ми обясняват възпитано, че моя номер е даден за връзка за еди какво си, и дали познавам това лице като му казват името и фамилията! Аз разбира се казах, че го познавам но от тогава не съм го виждал нито съм се обаждал, по ред причини. И най културно обясних, че е в чужбина и не съм го виждал. От тогава не са ме потърсили! Според мен тряба културно да ги изгоните, но ако пак почнат да се обаждат, не вдигайте, иначе няма спасение! Ако почнете да се плаите по телефона, това на тях им носи само кеф, и си мислят, че искате да прикриете длъжника! За това "Со кторЦе, со блаКце, со малко......" :stumm

:negramotno

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Вто 16 апр 2013 17:33

И мен ме притесняваха от няква банка, но на служебният телефон. Колегата който го е ползвал преди мене е дал този номер и явно е спрял да плаюа заема си и след това ми спукваха телефона от звънене. На няколко пъти обясних, че това е служебен телефон и не познавам лицето работило преди мен във фирмата, но те не спираха, е тука от повече от половин година не са ми звъняли дано и за напред да не звънкат :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”