Търся инфо от местни колеги за поделение край Карнобат
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Търся инфо от местни колеги за поделение край Карнобат
Търся всякакво инфо за поделението до село Крумово Градище,най-добре от някой местен или някой който е служил там ако има такива разбира се!Аз се уволних там през 2000 год и от тогава нищо не знам какво е станало с него !За съжаление и номера му не помня! 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Търся инфо от местни колеги за поделение край Карнобат
офф сигурно вече е закрито както всяко друго. 
А се чудя как може да не помниш номера на поделението в което си служил?
АЗ си помня номера от 1975г/уволнението/ 90160=10 ЗРД-С75-11Д/21Д- 2 ПУ наздраве за лудата кашимерия / огневаците/

А се чудя как може да не помниш номера на поделението в което си служил?
АЗ си помня номера от 1975г/уволнението/ 90160=10 ЗРД-С75-11Д/21Д- 2 ПУ наздраве за лудата кашимерия / огневаците/
Не знам дали сте все още активен във форума. Ако го видите, пишете ми, ще ви дам контакт с баща ми. Аз съм израстнал в това поделение, до колкото помня беше мисля секретно и винаги бяха малко наборници там, предимно леко изкарваха :)
Баща ми беше началник щаб или нещо подобно, с годините съм забравил вече как вървеше навремето йерархията. Последно дали беше майор или полковник ще излъжа, но ако сте тук все още и го видите, пишете, ще пратя контакт. Много отдавна е закрито и не намирам никакво инфо за него. Дори в сателитни снимки гледам е скрито ако все още стои нещо там.
Баща ми беше началник щаб или нещо подобно, с годините съм забравил вече как вървеше навремето йерархията. Последно дали беше майор или полковник ще излъжа, но ако сте тук все още и го видите, пишете, ще пратя контакт. Много отдавна е закрито и не намирам никакво инфо за него. Дори в сателитни снимки гледам е скрито ако все още стои нещо там.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
didkoltd е пуснал темата преди 12 години, а не е влизал от 2018 във форума. Подозирам, че няма да го види.
Разбира се, видях. Но може да получава известия по мейл за отговор на собствените теми, затова имах предвид ако го види.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”