Одобрявате ли отработването на празници в съботни дни?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Одобрявате ли отработването на празници в съботни дни?
При положение че сме на челните места в света по празници ми се струва редно да се отработват
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
И не се отработват празници,а дни с които почивката става по-дълга и не се накъсва!
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
k_garchev написа:И не се отработват празници,а дни с които почивката става по-дълга и не се накъсва!
Точно така....Поне да бяха направили още 1 ден поне да се отработва, за да не се ходи на 27ми на работа....Сега който тръгне да празнува коледа някъде, трябва да се връща за 1 ден и след това обратно за новата година...абсолютна тъпотия

-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Аз дочух, че щяло да го махат това отработване и сливане на празници с уикенди. Който иска да си взима отпуска за тези дни. От една страна е честно, но от друга, като 10 човека пуснат молби във фирма, състояща се от 10 човека, ще бъдат одобрени 5 и другите си скапват почивката, ако са решили да пътуват.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Не одобрявам бачкам 6 дена в седмицата и ако и другата част от бг работи в събота ще се караме 

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
самия празник не се отработва!!!!!отработват се дните около празниците........аз работя по 6 дни и е редно всички да са така .....да се бачка здраво
PyMu написа:Аз дочух, че щяло да го махат това отработване и сливане на празници с уикенди. Който иска да си взима отпуска за тези дни. От една страна е честно, но от друга, като 10 човека пуснат молби във фирма, състояща се от 10 човека, ще бъдат одобрени 5 и другите си скапват почивката, ако са решили да пътуват.
Всъщност обсъждането е не да махат сливането, а отработването, тоест вместо да отработваме две съботи, ще ни вземат два дни от годишния платен отпуск, и причината е именно споменатото от мен отработване до обяд, или в най добрия(лошия

п.п. това с работния 27, вярно е голяма глупост, защо ли го измислиха така, не знам.
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Да, прав си, така беше :)
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Аз лично не одобрявам,работя на 100% през всяка минута от осемте часа през които се отработва(пък и когато се работи нормално) и шест дневната работна седмица ми идва нанагорно,който иска да слива почивни дни да пуска отпуска.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Твърдо нИЕ, ма кой ли не пита?! За жалост никой не ги одобрява, ама всички ходим на работа 

-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
27-ми е работен заради приключване на финансовата година или нещо подобно. Отработването важи като гледам само за тези дето са на държавна работа, за останалите както каже шефа. На който му идва на нагорно, нищо не му пречи да си пуска отпуск ако желае.
Аз съм за.
Дори имам съмнения, че всичко за неотработването идва от работодателските организации да може да изядат и без това малкия отпуск.
Аз съм за.
Дори имам съмнения, че всичко за неотработването идва от работодателските организации да може да изядат и без това малкия отпуск.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Отпуска Декември месец е мираж в едно...80% от която и да е било фирма....Така, че трябва да се бачка, нали и държавата трябва да не е на загуба....все пак ако не бачкаме от къде ще се вземат тия парички от данъците....нали пътищата ни са стъкло, няма дупки, здравеопазването ни е на 100% перфектно- Вие какво искате да си почивате ли....Само бачкане за Вас, и събота и неделя, целогодишно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”