Niksi: Нямам нищо против неопитните шофери и тези които карат внимателно. Даже СИЛНО подкрепям такива хора и ги разбирам. Дразнят ме тези дето се правят на "ГОЛЕМИЯ ШОФЕР ОТ СЕЛО". Не зачита предимства, прави ми ляв завой от крайна дясна.... Гледам го че е в затруднение, пускам го да мине, оня (без даже едно благодаря да каже), продължава да се мушка, ръга, пили гуми.... Докато съзнанието ни не се оправи, ще сме така.
Ето вчера един ИДИОТ тръгнал да прави обратен завой в тунела на Люлин. Тези които минават редовно от там (като мен), знаят за какво става въпрос. Вследствие идиотската намевра - Пежо 405 и Тойотата - само на ламарини и 5 човека в Пирогов!!!!
Е за чий чеп идиота с Тойотата претрепва хора бе? Какъв кръгъл олигофрен требе да си за да правиш обратен завой в тунел, пресичайки 3 платна, после 2 трамвайни релси и после другите 3 платна. Докато има търпимост към такива тапанари, жертвите по улиците ще са ОГРОМЕН брой.
Уффффф нещо се разприказвах. Хайде момчета - умната.
Промених начина на каране

Преча и се правя на ербап, само на тези които карат като шитреци и тикви. С другите съм ОК