ОФИЦИАЛНА ОБЯВА ОТ МЕН

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ОФИЦИАЛНА ОБЯВА ОТ МЕН

Мнениеот scuba » Вто 22 мар 2005 17:33

Най-официално заявявам, че СПИРАМ да карам нормално! Вече никакво пускане, даване на предимство.... Минавам в режим на каране "Ида от село и съм най-големия тапанар на шосето"!!!! Director :drinking: Засичне, псуване и свистене на гуми.

Не става бе хора да се кара нормално. Колкото по-цивилизован искаш да си, толкоз другите мушмули ти се качват на главата. До сега си виках "Дай аз да карам нормално, пък може другите да прихванат от мен"! Няма такова нещо. Стават все по-нагли и нахални. За това и аз започвам по селския начин - с рогата напред. Колата ми е достатъчно голяма и тежка, за да се пазаят от мен. Е**л съм майките!

Пазете се вече от тъмно син Пасат С7503МХ. Засичам, не давам на никой да мине ако не съм на кеф и се пречръщам в камикадзе.
Като не става с добро....

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 22 мар 2005 18:28

Спокойно бе колега, всичко става со кротце, со благо... и со манко кютек. :twisted:

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Re: ОФИЦИАЛНА ОБЯВА ОТ МЕН

Мнениеот divna_ » Вто 22 мар 2005 18:36

scuba написа:Най-официално заявявам, че СПИРАМ да карам нормално! ....

Колега, дай малко предимство ? :wink:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 22 мар 2005 21:59

scuba написа:Най-официално заявявам, че СПИРАМ да карам нормално! Вече никакво пускане, даване на предимство.... Минавам в режим на каране "Ида от село и съм най-големия тапанар на шосето"!!!! Director :drinking: Засичне, псуване и свистене на гуми.

Не става бе хора да се кара нормално. Колкото по-цивилизован искаш да си, толкоз другите мушмули ти се качват на главата. До сега си виках "Дай аз да карам нормално, пък може другите да прихванат от мен"! Няма такова нещо. Стават все по-нагли и нахални. За това и аз започвам по селския начин - с рогата напред. Колата ми е достатъчно голяма и тежка, за да се пазаят от мен. Е**л съм майките!

Пазете се вече от тъмно син Пасат С7503МХ. Засичам, не давам на никой да мине ако не съм на кеф и се пречръщам в камикадзе.

Ами аз отдавна съм стигнал до това заключение и карам като "голфаджия", де що мога изпреварвам, за да знам, че са ми зад гърба и не могат да ми правят мизерии, страх ме е от "големи шофьори"

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Вто 22 мар 2005 22:12

NovobranecGT написа: зад гърба и не могат да ми правят мизерии

май досега никой не е пробвал да ти влезе в багажника...не е приятно усещането...

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 22 мар 2005 22:23

Разбира се, че са пробвали :wink: А като казвам, че ги оставям зад гърба си, говоря за много метри.Просто ме дразни когато се струпам някъде заедно с много коли и ония почват да правят такива маневри, все едно са стадо овце :x И все пак аз съм в Русе и тук е малко по-различно :wink:

Потребителски аватар
rmk
Автомобил: KIA Sportage 3
Двигател: 1.6 GDI

Мнениеот rmk » Вто 22 мар 2005 22:26

Заповядай в София да видиш как е. mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 22 мар 2005 23:11

Хора по-спокойно де. scuba явно си в някъква шифьорска депресия, стегни се, няма смисъл да правиш това което казваш.
Аз не виждам какъв ви е точно проблема..... и аз карам и то доста по центъра на София и виждам какво е, единственото което трябва да имаш в повече е търпение и човечност, но най вече търпение и спокойствие. Аз например като се бутна в некое задръстване се успокоявам с това че не мога да се измъкна без да мина през цялото задръстване и така се въоръжавам с търпение и си чакам спокойно да се разкарат нещата.
А и не трябва да се сърдиме на хората които карат по-бавно от нормалното защото:
1. На някой колите вървят толкова.
2. Хората може би се пазят или нямат достатъчно опит. За това съдя по брат ми и по гаджето. И двамата скоро взеха книжки и карат доста предпазливо и за човек като мене който от 5 год не съм слизал от колата понякога е дразнещо, но когато видя някой да кара по-бавничко първо се сещам за брат ми, че не го прави нарочно, а от предпазливост.
И обратното дразня се на такива дето не могат да си намерят лента за движение, непрекъснато шарят по платната и т.н.
Така че обмислете нещо преди да го направите, а също така и преди да го кажете.

П.С. Като се явявах за "С" човека от дай каза следното: "Вие имате в ръцете/краката си едно оръжие за масово унищожение".
Нека колите ни са средство за работа и удоволствие, а не оръжие за масово унищожение.

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Вто 22 мар 2005 23:31

Нека колите ни са средство за работа и удоволствие, а не оръжие за масово унищожение.[/quote]

bowdown bowdown напълно подкрепям niksi - има неопитни, има претпазливи има и идиоти, и що като има идиоти трябва да сме като тях, тегли му една(на ум ще има същия ефект като на яве :D ) на него, на майка му, баба му, братовчедките, да ти мине и не си разваляй деня. И на мен ми се е случвало да карам като темерут (бързал съм за някаде, изнервен съм бил) на всеки се случва, и мойте роднини са поздравявали, е може този дето сега ти прави мизерии и той да е в т'ва положение :dontknow: карай да върви

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Сря 23 мар 2005 0:14

scuba написа:..Пазете се вече от тъмно син Пасат С7503МХ. Засичам, не давам на никой да мине ако не съм на кеф и се пречръщам в камикадзе.

Колега май ще ти трябва черен джип + черни джамци за да плашиш хората и да ти дават предимство :twisted: Забелязал съм , че като се яхна на Мохера (карам го чат/пат) и хората не ме е..ват за нищо, мислят си "Чакай да го цакам тоя с тоя мохер, щото той докато тръгнееееееее...." Да ама не , като му чуя ревящия 1,5 и като му скоча на газта и се оказва че не е чак толкова флегматчен моя мохер и изведнъж се оказва , че тоя дето се е прередил пред мен ми пречи :dance: Затова : НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ ПРОТИВНИКА :!:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 23 мар 2005 2:44

аз като почна да го карам по бавно ( колата де) и почва да се разваля, от един месец карам като флегма, и ми изгармяха едни поплаваци( е дошло им време ), ама днес го Drive , така де да се сабуди от зимен сън

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 23 мар 2005 9:30

Niksi: Нямам нищо против неопитните шофери и тези които карат внимателно. Даже СИЛНО подкрепям такива хора и ги разбирам. Дразнят ме тези дето се правят на "ГОЛЕМИЯ ШОФЕР ОТ СЕЛО". Не зачита предимства, прави ми ляв завой от крайна дясна.... Гледам го че е в затруднение, пускам го да мине, оня (без даже едно благодаря да каже), продължава да се мушка, ръга, пили гуми.... Докато съзнанието ни не се оправи, ще сме така.
Ето вчера един ИДИОТ тръгнал да прави обратен завой в тунела на Люлин. Тези които минават редовно от там (като мен), знаят за какво става въпрос. Вследствие идиотската намевра - Пежо 405 и Тойотата - само на ламарини и 5 човека в Пирогов!!!!
Е за чий чеп идиота с Тойотата претрепва хора бе? Какъв кръгъл олигофрен требе да си за да правиш обратен завой в тунел, пресичайки 3 платна, после 2 трамвайни релси и после другите 3 платна. Докато има търпимост към такива тапанари, жертвите по улиците ще са ОГРОМЕН брой.
Уффффф нещо се разприказвах. Хайде момчета - умната.
Промених начина на каране :-) Преча и се правя на ербап, само на тези които карат като шитреци и тикви. С другите съм ОК

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 23 мар 2005 10:25

По стикерите ще се познаваме за да си даваме предимство!!! bowdown

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 23 мар 2005 10:55

ееее скуба недей така бе, градски, бива ли да се нервиш, пълно е с простаци, а в софия са най-много, щото софия е най-голямато село
напоследък се хващам, че все по-малко псувам и го давам лежерно, когато стигна тогава, давам си голям аванс от време и си карам леко 8)

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Сря 23 мар 2005 11:13

R@do написа:По стикерите ще се познаваме за да си даваме предимство!!! bowdown

Нямам си стикер :cry:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”