С голямо уважение към Висшето ръководство на клуба, реших да пусна тема за "Некоректни купувачи в OLX" !
Ако Висшето ръководство на клуба прецени че темата не отговаря на техните изисквания, няма да се сърдя

Много хора са изпатили от Некоректни Купувачи в ОLX включително и хора от форума.
И тъй като форума е сила, нека направим тези "Некоректни Купувачи в ОLX" по Известни и хората да се предпазят.
Това е профила на Некоректния Индивид :
https://www.olx.bg/ads/user/fhQo/
Етоо и моя случай:
0892349207 - Николай Николчев - НЕКОРЕКТЕН КУПУВАЧ ОТ ПАЗАРДЖИК !!!!!
Бях пуснал в ОLX за продажба Гайковерт PARKSIDE PHSSA 12-Li A1 за 90.00лв и Въпросният Индивид ми пусна съобщение на следващия ден:

На 23.04 звъннах на въпросния Индивид, за да му съобщя, че фирма Еконт има нови условия... не пращат СМС-си, и той отговори че знае и да не се притеснявам...
Следващото обаждане от моя страна бе на 02.05.2019 и съответно Индивида не вдигна...
След разговор със служител на фирма Еконт - клон Пазарджик за връщане на пратката, служителя ми отговори, че въпросния Индивид е бил същия ден в офиса на еконт и че знаел за пратката и щял да я вземе на 07.05.2019...
Да ама не....Пълен Пазарджишки Нещастник....

Пазете се - 0892349207 - Николай Николчев - НЕКОРЕКТЕН КУПУВАЧ ОТ ПАЗАРДЖИК !!!!!