Аз давам глас за Виваком.
Преди бях на А1, но ги смених заради това, че тяхната цена при преподписване беше значително по-висока от това да си пренеса номера, разликата беше от порядъка на 20 лв.
Отделно, че вкъщи покритието на интернет им беше слабо, до рутера ми идваше обикновена LAN-ка и когато си пуснех да гледаме мачове накъсваха много дразнещо. Всичко това се реши пак с Виваком, защото те имат оптично покритие и сега оптиката влиза до рутера - разликата в скоростта е значителна, а и отделно ме "подлъгаха" с безплатни Диеми и MaxSport за 2 г.
Не я разбирам тази логика на клиенти от сумати време да им предлагат по-високи цени, значително по-високи, с всяко преподписване.
По наблюдения всички оператори имат еднакво добро покритие навсякъде, малки разлики да има, но незначителни.
Наскоро предподписвахме на тъщата договора в Йетел и при сегашни 35 лв й предложиха нов договор за 48. Било много сложно да се падне на по-ниска цена при това портфолио. След 2-3 заплахи, че ще заповядаме в съседният магазин в крайна сметка някак си успяха да намерят вариант да се предподпише за 25 лв(значи могло), с доста поорязани неща, но и без това тя не ги ползваше. (основното интернет + минути си останаха)

Само си представям какви схеми се въртят на възрастните хора