Трябва ми програма за следене на финансите на семейството. Да мога да си въвеждам приходи разходи и баланс всеки ден, и нещо подобно.
Вие сте на ход...
Програма за следене на финансите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
MS Excel
Неподозирани възможности, стига да я опознаеш

Неподозирани възможности, стига да я опознаеш

Последна промяна от andro_ на Пет 25 юли 2008 21:42, променено общо 1 път.
-
- Двигател:
- bobi_robi
- Автомобил: Passat Б8
- Двигател: DFHA 2021
- Контакти:
Калоян Кирилов написа:Понеже не съм много на "ти" да попитам, примерно си я сложа тая програма "Microsoft Money", във диск "D" а win-a ми е в "C". Та ако се наложи преинстал ще се загубят ли данните? Защото не искам да започвам от начало пред един месец?
Да колега самата програма ще я загубиш, понеже си копира файлове и по системните папки на Уиндовса, но файловете които ги правиш с нея може да ги записваш където поискаш. И след преинсталация на прграмата самите файлове може да си ги ползваш.
-
- Двигател:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Калоян Кирилов написа:Благодаря ви за информацията, ще я пробвам тази програмка. Ако има и още очаквам предложения...
с ексел става за 5 минути. аз поне за толкова направих, ама ме домързя да катеря някъде скрийншотове и т.н..
правиш си една таблица
с 5 реда (примерно)
1 ред в колоните изброяваш от 1 до 31 (дните от месеца)
2 ред 1 колона ГОШО
3 ред 1 колона МИТКО
4 ред 1 колона ДИМИТРИЧКА
5 ред 1 колона СИМЕОНА
и срещу името на всеки в съответната колона за съответния ден пишеш колко пари е изхарчил.
2 ред 33 колона пишеш нещо такова SUM(B2:B32) и биеш ентер на клавиатурата.. би трябвало да излезе общата сума, която е похарчил ГОШО през месеца. Ако е така избираш тая клетка, както и другите 3 под нея и от менюто Edit->Fill->Down...
и би трябвало да ти добави сметките и за другите.
Хващаш си надолу една произволна празна клетка и в нея сумираш сумите на всички и така

-
- Двигател:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
money manager - ползвам я 4 месеца, много съм доволен - кво има - много ще ми отнеме да обяснявам. Може да се настрои да ти дърпа инфо от е-банкирането, да ти следи акции и др.
http://www.codelathe.com/mmex/
http://www.codelathe.com/mmex/
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Колега я погледни тука http://www.itodorov.com/products/incash/
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство, приходи и разходи .InCash e софтуер за управление и анализ на приходите и разходите във Вашата фирма или на семейния Ви бюджет. Програмата поддържа работа с неограничен брой валути, категории и подкатегории (организирани в удобна дървовидна структура с произволна дълбочина), както и множество плащания с различни (или еднакви) валути в рамките на една операция.
InCash Ви позволява да извършвате каскадно претърсване на данните с AND, OR и NOT операции, за да постигнете максимално точни справки и извадки от документите, точно както правите това, когато търсите информация в Интернет.
Ефективността на продукта при създаване на справки е гарантирана чрез възможността за произволно комбиниране на различните показатели на операциите: тип, период, категория, валута, състояние на плащането и т. н...
Освен всичко, програмата осигурява и множество опции за настройване на поведението й при определени Ваши действия, така че Вие да се чувствате комфортно при ежедневната си работа.
Да не вземе да се счете за реклама .
Иначе ползвам складовото програмче "StoreHouse" и съм доволен от него много. Поради тази причина си мисля, че и InCash -а ще е изпипано добре.
P.S. Складовото програмче споко го инсталираш на Д и няма проблем с преинсталация. Може и на флащка да си го качиш. подозирам , че и при InCash - а ще е аналогично.
mod edit: batmilko
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство, приходи и разходи .InCash e софтуер за управление и анализ на приходите и разходите във Вашата фирма или на семейния Ви бюджет. Програмата поддържа работа с неограничен брой валути, категории и подкатегории (организирани в удобна дървовидна структура с произволна дълбочина), както и множество плащания с различни (или еднакви) валути в рамките на една операция.
InCash Ви позволява да извършвате каскадно претърсване на данните с AND, OR и NOT операции, за да постигнете максимално точни справки и извадки от документите, точно както правите това, когато търсите информация в Интернет.
Ефективността на продукта при създаване на справки е гарантирана чрез възможността за произволно комбиниране на различните показатели на операциите: тип, период, категория, валута, състояние на плащането и т. н...
Освен всичко, програмата осигурява и множество опции за настройване на поведението й при определени Ваши действия, така че Вие да се чувствате комфортно при ежедневната си работа.
Да не вземе да се счете за реклама .
Иначе ползвам складовото програмче "StoreHouse" и съм доволен от него много. Поради тази причина си мисля, че и InCash -а ще е изпипано добре.
P.S. Складовото програмче споко го инсталираш на Д и няма проблем с преинсталация. Може и на флащка да си го качиш. подозирам , че и при InCash - а ще е аналогично.
mod edit: batmilko
Върни се в “ОФФ-Топик - други”