Нещастен случай, двама загинали. Потресен съм

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Нещастен случай, двама загинали. Потресен съм

Мнениеот Калоян Кирилов » Нед 27 юли 2008 23:41

Понеже още съм потресен и развълнуван от това което ми се случи, реших да го споделя.

С приятелката отивахме към Казанлък, около 21.30h. и навръщане около 22.00h. точно до село Тулово една кола червено VW Венто със старозагорска регистрация, най-вероятно 2 мин. преди да мина, се бе размазало в едно дърво. От удара колата се е скъсала на две като едната част беше на 20 метра от другата, двигателя на още по далече. Пред мен имаше още 2 коли които пуснаха аварийните и отбиха, същото направих и аз, като видях за какво става дума. Веднага питах дали са извикали линейка, оказа се че не са. Обадих се по най-бързия начин на полицията. 5 мин. никакви ги няма след 10 мин. линейката дойде, след още 10 минути и полицията. За тези които не са на ясно село Тулово е на 2 километра от Мъглиж от където са пратили линейка. Интересното бе че когато звънях на бърза помощ докато вдигнат мина над половин минута, да им имам бързата помощ.
Дойдоха лекарите и само установиха смъртта на хората. Мъж за които разбрах само че е набор 78 и жена може би още по-млада.

Друго интересно нещо е че когато отивах към Казанлък точно на около 1 километър от мястото задминах една каруца без абсолютно никакви светлинни означения, като и аз я избегнах в последния момент. Но остава въпроса дали тази каруца за 30 мин. е изминала 1 километър. Още когато аз щях да се блъсна в нея веднага след това хванах телефона да се обадя на полицията да кажа за нея, обаче размилих като е ясно че няма град по близо от 20 километра и те докато дойдат полиците никoй нямаше да намерят.

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Нед 27 юли 2008 23:47

Случват се такива неща колега, не си въобразявай, че имаш някаква вина за случилото се.. Дано са отишли на по-хубаво място, мир на праха им

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 28 юли 2008 0:16

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пон 28 юли 2008 0:27

Моя грешка просто бях развълнуван.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”