Понеже още съм потресен и развълнуван от това което ми се случи, реших да го споделя.
С приятелката отивахме към Казанлък, около 21.30h. и навръщане около 22.00h. точно до село Тулово една кола червено VW Венто със старозагорска регистрация, най-вероятно 2 мин. преди да мина, се бе размазало в едно дърво. От удара колата се е скъсала на две като едната част беше на 20 метра от другата, двигателя на още по далече. Пред мен имаше още 2 коли които пуснаха аварийните и отбиха, същото направих и аз, като видях за какво става дума. Веднага питах дали са извикали линейка, оказа се че не са. Обадих се по най-бързия начин на полицията. 5 мин. никакви ги няма след 10 мин. линейката дойде, след още 10 минути и полицията. За тези които не са на ясно село Тулово е на 2 километра от Мъглиж от където са пратили линейка. Интересното бе че когато звънях на бърза помощ докато вдигнат мина над половин минута, да им имам бързата помощ.
Дойдоха лекарите и само установиха смъртта на хората. Мъж за които разбрах само че е набор 78 и жена може би още по-млада.
Друго интересно нещо е че когато отивах към Казанлък точно на около 1 километър от мястото задминах една каруца без абсолютно никакви светлинни означения, като и аз я избегнах в последния момент. Но остава въпроса дали тази каруца за 30 мин. е изминала 1 километър. Още когато аз щях да се блъсна в нея веднага след това хванах телефона да се обадя на полицията да кажа за нея, обаче размилих като е ясно че няма град по близо от 20 километра и те докато дойдат полиците никoй нямаше да намерят.
Нещастен случай, двама загинали. Потресен съм
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”