Писна ми !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- poinovito
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Писна ми !!!
Колеги не знам какво да мисля вече, преди известно време ми откраднаха халогените на Голфа, по скоро откраднаха единия отскубнат се букса, други висеше счупен на кабела, реших да не слагам други за дане се ядосвам по-добре грозно ей така и невзрачно та никой да не се наглежда и да мисли простотии по адрес на Гофи. Днес към обяд тръгвам на работа, и какво да видя, Гофи няма дръжка на шофиорската врата, отивам от другата страна и там така
Гледам колата не е отваряна, всичко си е на място, е без дръжките, които в последствие открих спочупени и захвърлени край колата. Защо се случи това нямам идея ! Да са им трябвали дръжки, да са искали да отворят колата.. е.а ли му мамата. Дали защото колата не е със Софийска регистрация или педалчетата са решили че трябва да "зарадват" собственика ей така за кеф. Писна ми от абсурдите в тая държава, да крадем по колите на хората, да чупим, да им точим бензина, да не даваме път на никой, щото всеки е големия газар, хора не останаха ли в тая държава....

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аха а заслужава ли си да умреш примерно за два халогена и една дръжка
като се окаже че оня е надрусан на кюп с дружките си и решат да те порнат
....
.... оценка на риска преди действията ....Имаш цел ....целта е да си имаш кола и да си вършиш работа ........
Какво може да ти попречи на целта ....... примерно има риск да ти окраднат колата пред блока .... в отговор на риска предпримаш контролни дейности който да попречат, а именно
...денонощна охрана от 4 яки момчета, ток, камери ..шанса от кражба ще е почти напълно елиминиран от сорта на 0.01% , но на каква цена ...заслужава ли се за два халогена да се инвестира в 4 яки момчета, камери, ток и др ... НЕ ... следователно минаваме на друг вариант ... охраняем паркинг ....приемливо съотношение между цена и сигурност... от реване файда няма ...навсякъде крадат .......

.... оценка на риска преди действията ....Имаш цел ....целта е да си имаш кола и да си вършиш работа ........
Какво може да ти попречи на целта ....... примерно има риск да ти окраднат колата пред блока .... в отговор на риска предпримаш контролни дейности който да попречат, а именно
...денонощна охрана от 4 яки момчета, ток, камери ..шанса от кражба ще е почти напълно елиминиран от сорта на 0.01% , но на каква цена ...заслужава ли се за два халогена да се инвестира в 4 яки момчета, камери, ток и др ... НЕ ... следователно минаваме на друг вариант ... охраняем паркинг ....приемливо съотношение между цена и сигурност... от реване файда няма ...навсякъде крадат .......
- dbanchev
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и на мен ми писна!!! Сумати пъти ми драха с пирони или незнам си какво голфа! Хвърлят боклуци върху него и какви ли не оше простотий!
Аз в тая държава се оправям така- който ми прави гадно и ме дразни- бой! Има 3 дела срешу мен за телесни повреди и оше ше има докато не спрат скапаните боклуци да си правят каквото искат!! Към полицията никога не съм се обръщал и няма и да го направя, защото с извинение са заспали мишоци!
Извинявам се за грубия тон и краиното изказване, ама наистина МИ ПИСНА!!

Аз в тая държава се оправям така- който ми прави гадно и ме дразни- бой! Има 3 дела срешу мен за телесни повреди и оше ше има докато не спрат скапаните боклуци да си правят каквото искат!! Към полицията никога не съм се обръщал и няма и да го направя, защото с извинение са заспали мишоци!
Извинявам се за грубия тон и краиното изказване, ама наистина МИ ПИСНА!!

- pavel_12
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Писна ми !!!
poinovito написа:Колеги не знам какво да мисля вече, преди известно време ми откраднаха халогените на Голфа, по скоро откраднаха единия отскубнат се букса, други висеше счупен на кабела, реших да не слагам други за дане се ядосвам по-добре грозно ей така и невзрачно та никой да не се наглежда и да мисли простотии по адрес на Гофи. Днес към обяд тръгвам на работа, и какво да видя, Гофи няма дръжка на шофиорската врата, отивам от другата страна и там такаГледам колата не е отваряна, всичко си е на място, е без дръжките, които в последствие открих спочупени и захвърлени край колата. Защо се случи това нямам идея ! Да са им трябвали дръжки, да са искали да отворят колата.. е.а ли му мамата. Дали защото колата не е със Софийска регистрация или педалчетата са решили че трябва да "зарадват" собственика ей така за кеф. Писна ми от абсурдите в тая държава, да крадем по колите на хората, да чупим, да им точим бензина, да не даваме път на никой, щото всеки е големия газар, хора не останаха ли в тая държава....
Къде се случва цялата тази история? Кой квартал?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”