Отзиви за кафеавтомати
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отзиви за кафеавтомати
Някой може да ми каже мнение върху марките KRUPS, AEG и DELONGHI, изключвам SAECO, защото не съм доволен от сервиза им а като почнат да се развалят по добре да си купиш нова, в това лично се убедих 

- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изтече гаранцията на SAECO'то след 1 месец отказа, срещу 50 лв тръгна пак и така 2 седмици, след което мелачката изгори... ок викам случва се.... 200 кинта и пак се събуждаме... да... ама не... след един месец пак отказа... ООоо... викам аз, а майстора: Ммм.. еми ел.блока е заминал, айде още 50 лъвчета и пак се събуждаме в офису. И познайте... след месец и половина пак отказа
, но този път ако ходя в сервиза ще ми идвате на свиждане 

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Саеко кафе автомат имам от 7 години.Верно няма такова еспресо невероятна машина.Имаше дни в който правеше по 300 кафета и естествено и се случваше да се развали.Като цяло съм адски доволен в момента е на над 200 000 напитки и съм сменил един път ножовете на мелачката
дребните ремонти не ги броя.Имам човек който се занимава от години с това и казва че Саеко и Зануси са машините. Склонен съм да му вялвам защото вкарва от Италия стари такива автомати и ги рециклира до ново.

-
http://www.techno-bg.com/web/uredi/cata ... 1&cat=9003
няма такава в този клас
а доброто кафе е съвкупност от мн неща освен кафемашината
няма такава в този клас
а доброто кафе е съвкупност от мн неща освен кафемашината
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа: нема отървия-китаецо е сила...

ако си намериш нещо, което да не е правено в китай, и ти харесва - взимай
Иначе аз как си избирах кафе машина в БГ - гледах да е по-тежка

-
- Автомобил:
- Двигател:
Хм аз съм доволен от един малък 480W сименс на 7-8 години вече. Правен уж в швейцаря. Не прави каймак ама кафето удря в петите. Единствения проблем за толкова години е че му се счупи дръжката на цедката от много напъване и леко е хванал котлен камък май ще му слагам Calgon ...
Хубава пластмаса, дебел водосъдържател и няма друго освен едно реле и нагревател. Ама сега не ги знам какви ги правят.
А мелачки си има отделно които също са много качествени и по-опростени от тия "роботи".

Хубава пластмаса, дебел водосъдържател и няма друго освен едно реле и нагревател. Ама сега не ги знам какви ги правят.

А мелачки си има отделно които също са много качествени и по-опростени от тия "роботи".

Последна промяна от black` на Вто 29 юли 2008 22:14, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”