Питане за нотариус
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питане за нотариус
Продавам стария пасат, който иначе се води на чичо ми. Той е разведен от 2005г. а колата е придобита по време на брака. Вече имам пълномощни от него и от съпругата му (бившата), плюс там декларации подписани от тях. Днес ходихме с момчето което купува колата да я прехвърлим при нотариус, но една помощничка ме отпрати с мотива, че трябва да имам решението за развода, защото тя нямало как да знае чия собственост в крайна сметка е колата, а вече беше близо 17ч. и всички нотариуси се бяха разотивали и не оптахме при друг. Та вярно ли е това и трябва ли да ми го дадат, да го представя пред нотариуса, за да знам утре да не се разкарвам напразно.
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Същото й казах на въпросната помощничка, но тя ми каза да ходя при нотариуса, при който са ми писали пълномощните, можело решението за развода да е там. Теглих и една майна и ходих да търся друг нотариус, ма всички се бяха праждосали. И аз не разбирам за какво е нужно решение при положение че имам пълномощни и от 2-мата.
Някой по-навътре в адвокатските дела да помага. Писах лично на Добри, ма нещо го няма май
Някой по-навътре в адвокатските дела да помага. Писах лично на Добри, ма нещо го няма май

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Абе не си ли чел , че във Варна даже се заличават нотариални актове на имоти ?? И се издават нови ,които пак никъде ги няма ???
Дори и дубликатите в кметсвото по район са заличени. Имам познат 4-5 линия рода дето се съди около 5г и сега хем трябва да плати над 4500лв съдебни разноски , хем се сбогува с имота си. / Събориха му виличката преди повече от 5 г - "истинският собственик"- мафиот.
Родата хем няма нотариален акт - хем тръгнал да се съди
Дори и дубликатите в кметсвото по район са заличени. Имам познат 4-5 линия рода дето се съди около 5г и сега хем трябва да плати над 4500лв съдебни разноски , хем се сбогува с имота си. / Събориха му виличката преди повече от 5 г - "истинският собственик"- мафиот.
Родата хем няма нотариален акт - хем тръгнал да се съди

Баце, проблема е в това, че ти можеш да продадеш колата само с едното от пълномощните, а помощник-нотариуса (и нотариуса) няма как да знае кое от пълномощните да позлва, след като не знаят на кой е присъдена колата.
Най-лесното, което можеш да направиш, е да се свържеш с един от двамата бивши съпрузи, да идете при един нотариус и да направите нотариално заверено копие на съдебното решение, след което вече няма да има проблем, независимо при същия нотариус или при друг.
Най-лесното, което можеш да направиш, е да се свържеш с един от двамата бивши съпрузи, да идете при един нотариус и да направите нотариално заверено копие на съдебното решение, след което вече няма да има проблем, независимо при същия нотариус или при друг.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”