Иначе фирмата се занимава с внос на авточасти, на доста ниски цени.
Благодаря предварително, на всички!

racing_team_vidin написа:Колеги, на 24.07 ходих на интервю, обадиха ми се, днес ми беше първия работен ден, но ( винаги има НО) работното време е от 8:30- 19:00 без прекъсване. Въпросът ми е някой, работил, пазарувал, или просто има наблюдения за съответната фирма, и най- вече как е работното време в другите градове. Малко множко ми идват тези часове, за обявената заплатка.![]()
Иначе фирмата се занимава с внос на авточасти, на доста ниски цени.
Благодаря предварително, на всички!
racing_team_vidin написа:Иначе фирмата се занимава с внос на авточасти, на доста ниски цени.
juve1 написа:Kолега сервизът в който работя основно ползват части от тази фирма и като качество не са се оплакали хората явно фирмата я бива.Иначе ти си знаеш за работното време и съответно заплащането.Иначе ми е интересно как сте без почивка като по закон трябва да имате минимум 30 мин обедна и няколко по 10-15 мин ли как бяха точно не се сещам.
kris11 написа: Даже имат и обедна почивка и обядват в близкото заведение кога с нас кога без нас / всеки е с плаваща почивка според наплива на клиенти/. Не може да върнеш клиент дето се е бъхтил 50-100 и повече км в този пек , заради това да се наобядваш точно в определения час- това се отнася за мен.
racing_team_vidin написа: Преди работех в 3С СОТ, и там почивката ни беше 1 час на обяд, сутрин от 9:00 - 18:00. като, ако сме почнали обект не го оставяхме за да обядваме, разбира се
jims написа:Един приятел работеше във Варненския "Косер" преди няколко години. Изкара месец-два и напусна. Въобще не беше доволен, но и като цяло не го влечеше такъв тип работа.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта