зала за фитнес [спешно]

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

зала за фитнес [спешно]

Мнениеот Junior » Вто 29 юли 2008 23:13

Търся зала за фитнес която да е или нон-стоп или поне до 12часа вечер... защото съм до 22:00 на бачкане всеки ден и нямам време за мен :) и искам малко да се постегна.... че съм се разглобил... та да е някъде района на Горубляне.. Дружба... около х-л Плиска или по центъра около НДК... чакам предложения ... тук или на личен !

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 29 юли 2008 23:34

фитнес център "младост" е до 23.. Ама не е ли по-удачно сутрин, преди работа? Там има душове, хората даже ги ползват (аз се къпя вкъщи) и от време на време се разкарват из съблекалнята по полови органи... Винаги ме е било страх за девствеността ми в такива моменти... :shock

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Вто 29 юли 2008 23:38

В Дружба, до езерото има много добра зала... за съжаление не знам работното време, но мисля, че работи до полунощ... провери.

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Re: зала за фитнес [спешно]

Мнениеот emdless4 » Вто 29 юли 2008 23:39

Junior написа:Търся зала за фитнес която да е или нон-стоп или поне до 12часа вечер... защото съм до 22:00 на бачкане всеки ден и нямам време за мен :) и искам малко да се постегна.... че съм се разглобил... та да е някъде района на Горубляне.. Дружба... около х-л Плиска или по центъра около НДК... чакам предложения ... тук или на личен !

"33" в студентски град не ти ли върши работа? едно време беше денонощно

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 29 юли 2008 23:45

emdless4 написа:
Junior написа:Търся зала за фитнес която да е или нон-стоп или поне до 12часа вечер... защото съм до 22:00 на бачкане всеки ден и нямам време за мен :) и искам малко да се постегна.... че съм се разглобил... та да е някъде района на Горубляне.. Дружба... около х-л Плиска или по центъра около НДК... чакам предложения ... тук или на личен !

Иска да вдига щанги момчето, а не да се поти в леглото с некоя кръшна мадама!!! Във фитнеса можеш да правиш гърди, а при твоя вариант - само да ги мачка.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 30 юли 2008 7:38

в студ. град, зад 4етворката, денонощната е залата, картата ти е за 12 посещения примерно 22лв, един от най-тънкажните фитнеси е този :iak-ta-iak

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 30 юли 2008 7:40

kacho написа:в студ. град, зад 4етворката, денонощната е залата, картата ти е за 12 посещения примерно 22лв, един от най-тънкажните фитнеси е този :iak-ta-iak

То без пари? Я обясни малко повече - как е залата, има ли уреди? Жени ходят ли или е коч-парти?

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 30 юли 2008 7:47

еми коч парти е отвсякъде :056: , поне аз като съм ходил е яко глигани и няма нормални условия за момичета, в другия им фитнес в зала христо ботев е по-култивиран, там има повече колела, тия уредите за спиниг, т.н и идват повече жени, някои доста добри, един път дойде една страшна и всичко замря в залата mhihi , но като цяло за тия пари си заслужава, аз не съм намерил по-евтин в София, в нашата махала под петичка на тренировка няма никъде

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 30 юли 2008 8:10

kacho написа:еми коч парти е отвсякъде :056: , поне аз като съм ходил е яко глигани и няма нормални условия за момичета, в другия им фитнес в зала христо ботев е по-култивиран, там има повече колела, тия уредите за спиниг, т.н и идват повече жени, някои доста добри, един път дойде една страшна и всичко замря в залата mhihi , но като цяло за тия пари си заслужава, аз не съм намерил по-евтин в София, в нашата махала под петичка на тренировка няма никъде

А много ли народ ходят? Чакаш ли за някой уред примерно?
Тоя в зала Христо Ботев на същите пари ли е?
Аз ходя на тоя в младост-1, ама там е 7.50 на тренировка (в които май се включва и инструктор). Ама си има всички уреди дето може да ти потрябват + 5 пътеки, 5 колела, 5 степера (май така им викат) ии идват горе-долу сгодни женици mhihi mhihi
А да, и горе има сауна и кви ли не простотии, ма така и не съм ходил да ги тествам.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 30 юли 2008 8:19

еми зависи кога ходиш, вечер от 6 30 до към 8 30 има народ, но лятото не е блъсканица, колегите от университетите кой е на бригада, кой бачка някъде и го мързи, не са си в софия, и става, тренира се нормално, инструктор няма, но момчетата които отговарят за залата са супер любезни и винаги можеш да ги питаш за нещо или да помолиш да те пазят, ей такива. съблекалните в христо ботев са прилични, има душове, що-годе чисто, гледам някои се къпят, вода винаги е имало. пак ти казвам, най-големия плюс на тази зала са цените. пиши на Л.С ако искаш ела с мене някой път да ти я покажа и дано и тая русата да е там, батенцееееее, страшна е!!!!!!!!!

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Сря 30 юли 2008 12:13

ISRalien написа:
emdless4 написа:

Иска да вдига щанги момчето, а не да се поти в леглото с некоя кръшна мадама!!! Във фитнеса можеш да правиш гърди, а при твоя вариант - само да ги мачка.

"33" не е само чалга клуба,а и фитнеса в 33-ти блок, колегата ти го е описал по-подробно :D

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 30 юли 2008 12:20

след като се разбрахме за чалгата и фитнеса е време, ако някой има полезна информация, да се чувства свободен да я сподели с автора на темата чрез лично съобщение :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”