зала за фитнес [спешно]
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
зала за фитнес [спешно]
Търся зала за фитнес която да е или нон-стоп или поне до 12часа вечер... защото съм до 22:00 на бачкане всеки ден и нямам време за мен
и искам малко да се постегна.... че съм се разглобил... та да е някъде района на Горубляне.. Дружба... около х-л Плиска или по центъра около НДК... чакам предложения ... тук или на личен !

- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Re: зала за фитнес [спешно]
Junior написа:Търся зала за фитнес която да е или нон-стоп или поне до 12часа вечер... защото съм до 22:00 на бачкане всеки ден и нямам време за мени искам малко да се постегна.... че съм се разглобил... та да е някъде района на Горубляне.. Дружба... около х-л Плиска или по центъра около НДК... чакам предложения ... тук или на личен !
"33" в студентски град не ти ли върши работа? едно време беше денонощно
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
emdless4 написа:Junior написа:Търся зала за фитнес която да е или нон-стоп или поне до 12часа вечер... защото съм до 22:00 на бачкане всеки ден и нямам време за мени искам малко да се постегна.... че съм се разглобил... та да е някъде района на Горубляне.. Дружба... около х-л Плиска или по центъра около НДК... чакам предложения ... тук или на личен !
Иска да вдига щанги момчето, а не да се поти в леглото с некоя кръшна мадама!!! Във фитнеса можеш да правиш гърди, а при твоя вариант - само да ги мачка.
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми коч парти е отвсякъде
, поне аз като съм ходил е яко глигани и няма нормални условия за момичета, в другия им фитнес в зала христо ботев е по-култивиран, там има повече колела, тия уредите за спиниг, т.н и идват повече жени, някои доста добри, един път дойде една страшна и всичко замря в залата
, но като цяло за тия пари си заслужава, аз не съм намерил по-евтин в София, в нашата махала под петичка на тренировка няма никъде

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
kacho написа:еми коч парти е отвсякъде, поне аз като съм ходил е яко глигани и няма нормални условия за момичета, в другия им фитнес в зала христо ботев е по-култивиран, там има повече колела, тия уредите за спиниг, т.н и идват повече жени, някои доста добри, един път дойде една страшна и всичко замря в залата
, но като цяло за тия пари си заслужава, аз не съм намерил по-евтин в София, в нашата махала под петичка на тренировка няма никъде
А много ли народ ходят? Чакаш ли за някой уред примерно?
Тоя в зала Христо Ботев на същите пари ли е?
Аз ходя на тоя в младост-1, ама там е 7.50 на тренировка (в които май се включва и инструктор). Ама си има всички уреди дето може да ти потрябват + 5 пътеки, 5 колела, 5 степера (май така им викат) ии идват горе-долу сгодни женици

А да, и горе има сауна и кви ли не простотии, ма така и не съм ходил да ги тествам.
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми зависи кога ходиш, вечер от 6 30 до към 8 30 има народ, но лятото не е блъсканица, колегите от университетите кой е на бригада, кой бачка някъде и го мързи, не са си в софия, и става, тренира се нормално, инструктор няма, но момчетата които отговарят за залата са супер любезни и винаги можеш да ги питаш за нещо или да помолиш да те пазят, ей такива. съблекалните в христо ботев са прилични, има душове, що-годе чисто, гледам някои се къпят, вода винаги е имало. пак ти казвам, най-големия плюс на тази зала са цените. пиши на Л.С ако искаш ела с мене някой път да ти я покажа и дано и тая русата да е там, батенцееееее, страшна е!!!!!!!!!
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:emdless4 написа:Junior написа:Търся зала за фитнес която да е или нон-стоп или поне до 12часа вечер... защото съм до 22:00 на бачкане всеки ден и нямам време за мени искам малко да се постегна.... че съм се разглобил... та да е някъде района на Горубляне.. Дружба... около х-л Плиска или по центъра около НДК... чакам предложения ... тук или на личен !
Иска да вдига щанги момчето, а не да се поти в леглото с некоя кръшна мадама!!! Във фитнеса можеш да правиш гърди, а при твоя вариант - само да ги мачка.
"33" не е само чалга клуба,а и фитнеса в 33-ти блок, колегата ти го е описал по-подробно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”