Здравейте!
За да не се карат - внимавах много в заглавието.
Проблема е следният : нов компютър с оригинален диск на Уин ХР на немски трябва да проработи на български. Лип сетъп не тръгва като казва, че прехвърляне може да има само от ангрийски на български. Домочадието се побърка по Арени и други места, че опряха при нас във форума.
Помагайте моля, че ми се счупиха пръстите от тази терминология!

MUI /Multilingual User Interface/за немски WinXP
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я пробвай с този линк: http://www.data.bg/f.php?fid=11069270
Това е "Bulgarian Interface Pack for Windows XP Professional".
Би трябвало да стане...
Това е "Bulgarian Interface Pack for Windows XP Professional".
Би трябвало да стане...
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Благодаря за бързият отговор, но...
@ Dan4ote
този ЛИП сетъп го имат децата. Все пак току що опитаха и твоя но пише все същото: "Този езиков пакет е предназначен САМО са английската операционна система на Уиндоус ХР"
@ Creativs
Това бе първата ни идея - сменени са всички Регионални и езикови опции от немски/Германия на български/Б-я. Смених и езика в езиковата лента, но нищо не става, дори не иска да пише на български.
@ Dan4ote
този ЛИП сетъп го имат децата. Все пак току що опитаха и твоя но пише все същото: "Този езиков пакет е предназначен САМО са английската операционна система на Уиндоус ХР"
@ Creativs
Това бе първата ни идея - сменени са всички Регионални и езикови опции от немски/Германия на български/Б-я. Смених и езика в езиковата лента, но нищо не става, дори не иска да пише на български.
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Друго за което се сещам е да си свалиш от цял пакет езици:
http://arenabg.com/details.php?id=c980d ... 3ffbbd21d1
Втория диск има Български. Не съм го проблвал, но трябва да стане.
Може да качиш пиратски Windows и да ползваш кода от лицензирания. После да качиш ЛИП
Може да качиш пиратски Windows и да ползваш кода от лицензирания. После да качиш ЛИП
Последна промяна от Dan4ote на Нед 27 юли 2008 15:14, променено общо 2 пъти.
- levonik
@ Dan4ote
благодаря, мисля, че децата сега първо това ще опитат - сега ще го теглят, но с моя интернет ще докадвам чак вечерта.
@ Creativs
ако плана на Дан4оте не стане ще действаме по твоя
Аз не мога да се сетя... когато го стартирахме за пръв път сякаж Уиндоуса беше почти инсталиран, защото всичко стана много бързо, та не сме задавали никъде откъде сме. Трябва да се пробва, thx!
Те ще действат, а ако някои се сети за нещо ново и по-лесно, да не се колебае да пише.
благодаря, мисля, че децата сега първо това ще опитат - сега ще го теглят, но с моя интернет ще докадвам чак вечерта.
@ Creativs
ако плана на Дан4оте не стане ще действаме по твоя

Аз не мога да се сетя... когато го стартирахме за пръв път сякаж Уиндоуса беше почти инсталиран, защото всичко стана много бързо, та не сме задавали никъде откъде сме. Трябва да се пробва, thx!
Те ще действат, а ако някои се сети за нещо ново и по-лесно, да не се колебае да пише.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Dan4ote написа:Друго за което се сещам е да си свалиш от цял пакет езици:
От английски със сигурност работи перфектно на останалите езици. Теоретично трябва да може и от немски да стане на БГ

- bobi_robi
- Автомобил: Passat Б8
- Двигател: DFHA 2021
- Контакти:
Колега нема начин да тръгне LIP на различна инсталация от English. Каквото и да правиш нема да ти успее. Единствения начин е да намериш диск с Еnglish версия и да я инсталираш и след това ако искаш да си менкаш ту BG ту GER си сложи MUI, a ако мислиш да си стои само на BG тогава LIP. Провери си COA-та от долу лепенката самия лиценз дето ти е ако на него не пише Windows XP Profesional GER или нещо от сорта клуча може да ми мине за инсталация на Windows XP Pro EN дури и да пише GER може да мине и да си ползваш лиценза, ако имаш такъв
Това го пише в дебелите книги на M$, но хората не го знаат и те ги карат да си купат нов клуч така че...
Да се надяваме че чичко Бил не чете тоя форум щото оставам без работа...

Да се надяваме че чичко Бил не чете тоя форум щото оставам без работа...

- levonik
Благодаря ви за информацията и идеите!
Децата търсеха още в интернет, но безуспешно ...
преинсталираха, като дадоха всички опции за България, но пак си стои на немски, единственият напредък бе този, че след това можеше да се пише на БДС, но не и фонетично *ТIPP: http://free.hit.bg/injinera/wxp/xp_bul.htm - кирилизация без Datecs, при мен стана*
@ bobi_robi
благодаря за подсказката
. За съжаление оригиналният Windows не само че е на немски, но и не е Professional - Home Edition e. Ключът не действа при Pro, а на децата не им се търси англииски Windows Home (аз не намерих на пръв поглед разлика между двете); трябваше да го спомена, ама на.
Та както и да е, децата се отказаха
и оригинала стои в шкафа.
Децата търсеха още в интернет, но безуспешно ...
преинсталираха, като дадоха всички опции за България, но пак си стои на немски, единственият напредък бе този, че след това можеше да се пише на БДС, но не и фонетично *ТIPP: http://free.hit.bg/injinera/wxp/xp_bul.htm - кирилизация без Datecs, при мен стана*
@ bobi_robi
благодаря за подсказката

Та както и да е, децата се отказаха

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
9.Крайно недопустимо е публикуването на теми, които съдържат съвети и/или връзки относно снабдяване с нелицензиран софтуер, музика, филми и други обекти на авторски права, както и на теми, които по какъвто и да е начин противоречат на българските закони. Всеки потребител носи лична отговорност за написаното от него.
темата отива натам вече
темата отива натам вече

Върни се в “ОФФ-Топик - други”